Valencia CF Tickets

Valencia CF speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Mestalla gelegen midden in de stad. Het stadion biedt plaats aan ruim 52.469 toeschouwers en is de thuishaven van Valencia CF sinds 1923. Het is een erg stijl stadion, waardoor je dicht op het veld zit.

Valencia tickets bekijken

Valencia CF is een mooie club dat ook regelmatig in Europees verband uitkomt. Daarnaast is de stad Valencia ook absoluut de moeite waard eens te bezoeken. Wil jij hierheen? Bekijk dan hoe je zelf Valencia CF tickets koopt.

Hoe kom je aan Valencia CF kaarten?

Valencia is een prachtige stad die door steeds meer toeristen ontdekt wordt. Veel van deze toeristen willen ook een wedstrijd van het onder de lokale bevolking al populaire Valencia CF bezoeken. Hierdoor is het lastig om zelf Valencia kaarten te kopen.

Steeds vaker raken wedstrijden uitverkocht en dat is zeker van toepassing bij topwedstrijden tegen FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid. Gelukkig is er een alternatief om direct Valencia kaarten te bestellen.

Via het Nederlandse ticketportaal Voetbalticketshop.nl kan je direct, eenvoudig en veilig losse Valencia tickets bestellen. Je kiest simpelweg welke wedstrijd je wilt bezoeken. Vervolgens kan je kiezen op welke tribune je plaats wilt nemen en hoeveel kaarten je wenst te bestellen. Voor de meeste wedstrijden is het zo dat je gegarandeerd tot drie plaatsen naast elkaar kunt reserveren.

Vervolgens kan je afrekenen en je hebt alles geregeld om je Valencia wedstrijd te bezoeken!

Bekijk de Valencia CF tickets van Voetbalticketshop hier.

Valencia voetbalreis

Valencia is een prachtige stad en het is dan ook zeker aan te raden hier een aantal dagen te blijven. Mocht jij dit van plan zijn dan kan het interessant zijn om een Valencia voetbalreis te boeken. Bij een Valencia voetbalreis boek je, naast je tickets, ook direct je hotelovernachting.

Een partij die Valencia voetbalreizen aanbiedt is Number 1 Voetbalreizen. Zij leveren dezelfde Valencia wedstrijdkaarten als Voetbalticketshop. In het bestelproces kan je zelf kiezen uit een aantal hotels. Alle hotels zijn centraal gelegen en je ontbijt in deze hotels is altijd bij de prijs inbegrepen!

Met een Valencia voetbalreis van Number 1 hoef je enkel nog vliegtickets te boeken en je bent klaar voor je voetbalreis naar Valencia!

Bekijk de Valencia voetbalreizen van Number 1 hier.