Valencia CF Tickets

Valencia CF speelt zijn thuiswedstrijden in het Estadio Mestalla gelegen midden in de stad. Het stadion biedt plaats aan ruim 52.469 toeschouwers en is de thuishaven van Valencia CF sinds 1923. Het is een erg stijl stadion, waardoor je dicht op het veld zit.

Voetbaltickets Valencia CF

Hoe kom ik aan kaarten voor Valencia CF?

Op de officiële website van Valencia CF staat het verkoopschema van thuiswedstrijden. Daarnaast is het ook mogelijk om via de Spaanse Ticketmaster kaarten te kopen. Wanneer je er op tijd bij bent is het zelfs mogelijk om met gemak  kaarten te kopen voor de topwedstrijden in de Primera Division zoals tegen FC Barcelona en Real Madrid.

Tegenwoordig bieden ze ook E-tickets aan die thuis geprint kunnen worden en als toegangskaart geldt. Wanneer je via Ticketsmaster.es kaarten koopt is het goed mogelijk dat je de kaarten bij de kassa moet ophalen. Zorg dat je dan op tijd bij het stadion bent, want er zijn ongeveer 20 kassa’s waarvan er slechts één voor toeristen/buitenlanders is om hun kaarten op te halen.

Voetbaltickets Valencia kopen? Handige tips:

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten via Voetbalticketshop.nl Bij deze Nederlandse partijen bestel je eenvoudig tickets voor Valencia. 

Tip 2: Geen mogelijkheden bij de club of externe leveranciers? Bekijk de mogelijkheden op ticketplatform VoetbalreizenXL!

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis naar Valencia of koop losse kaarten!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.