Premier League tickets

Engeland. Het land van pubs, een bijzonder lekker Full English Breakfast en natuurlijk ’s wereld grootste voetbalcompetitie: de Premier League. Elk jaar vertrekken duizenden Nederlanders en Belgen om wat van de Engelse cultuur te proeven. Letterlijk en figuurlijk. Toch maakt niet iedereen het échte Engeland mee. Er is namelijk iets waar miljoenen mensen elk weekend de deur voor uit gaan: voetbal. Premier League tickets zijn dan ook erg zeldzaam en soms lastig om te krijgen. De sport is bedacht in Engeland, dus het is niet gek dat het in het DNA zit van de eilanders.

Voetbaltickets Engeland (Premier League)

Het beste van een stedentrip krijg je tijdens een zogeheten voetbalreis, een weekendje weg met als klap op de vuurpijl een voetbalwedstrijd van een Engelse club. In de Premier League of wellicht authentieke Championship. Maar hiervoor moet je dus wel beschikken over kaarten om een duel te bezoeken. Benieuwd hoe dat zit? Dat lees je hieronder.

Hoe kom ik aan voetbal tickets voor de Premier League?

Heb je het beste van Engeland al eens gezien? Of heb je gewoon geen zin om bezienswaardigheden te gaan bekijken samen met duizenden andere toeristen? Dan ga je toch gewoon naar een voetbalwedstrijd toe!

Er gaat niks boven tussen de Engelsen zitten, samen kijkend naar de grootste liefde van het land. Daar, in iconische stadions als Anfield of Old Trafford, maak je Engeland op z’n best mee.

Het is mogelijk om zelf aan Premier League tickets te komen voor clubs als Tottenham Hotspur, Arsenal en Everton. Het is helaas niet zo eenvoudig als in Nederland, maar gelukkig niet onmogelijk. Op deze website lees je per Premier League club hoe je voetbalkaarten kunt krijgen.

De drie meest geliefde Premier League clubs

Wil jij als vader/moeder samen met je zoon of dochten een Premier League wedstrijd bezoeken, maar weet je niet precies naar welke club je toe moet gaan? Lees hieronder onze top drie en bekijk hoe je tickets voor deze clubs kunt kopen.

Liverpool tickets – You’ll never watch alone 

Veruit de meest populaire club van Engeland in Nederland. Dat komt onder andere door de ongekende sfeer in het stadion, maar ook door de Nederlandse toppers Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum. De oude havenstad is ook bekend van The Beatles, dus voetbal en muziek gaan hier hand in hand. Liverpool tickets zijn moeilijk verkrijgbaar vanwege de grote vraag en geringe aanbod.

Over muziek gesproken: het Liverpool-koor, bestaand uit 55.000 supporters, zingt “You’ll never walk alone” als geen ander. Kippenvel gegarandeerd.

Een voetbalreis naar Liverpool is perfect voor met je vrienden of familie, want er is voor ieder wat wils. Voetbalreizen Liverpool boek je snel en betrouwbaar bij VoetbalreizenXL.

Manchester City tickets – Hogeschool voetbal

Waar vroeger Manchester City de nummer 2 van de stad was, is dat nu wel anders. Ze spelen ongelofelijk goed voetbal, mede door voetbalgenie en top coach Pep Guardiola. Manchester is perfect als je van musea en cultuur houdt, maar ook van een goede pot voetbal. De stad is een aanrader voor families. Manchester City tickets zijn iets makkelijker te verkrijgen, maar de wedstrijden zijn wel altijd uitverkocht!

Naast losse voetbalkaarten kan je ook een complete voetbalreis Manchester City boeken vanaf ongeveer €269,-. 

Kaarten voor Arsenal FC – Standbeeld Dennis Bergkamp

Arsenal, de club uit Noord-Londen is onder Nederlanders vooral bekend door Dennis Bergkamp. De balmagiër staat verguld bij het stadion, waar zijn bronzen standbeeld pronkt. Mede hierdoor zijn Arsenal kaarten in trek bij de voetbalreizigers. Een weekendje Londen met vrienden, goed stappen en de nodige topspelers zien doe je tijdens je voetbalreis naar de voetbalhoofdstad van de wereld. 

Je gaat al op voetbalreis naar Arsenal vanaf €219,-

Ik wil op voetbalreis naar de Premier League, en nu?

Via een van de voetbalreisbureaus boek je je voetbalreis naar de Premier LEague. Wanneer je vroeg boekt, ligt de prijs vaak wat lager. Dit heeft te maken met de beschikbaarheid. Er bevinden zich verschillende aanbieders in Nederland. De bekendste zijn VoetbalreizenXL en Number1Voetbalreizen.

Zie je jezelf al zitten? Tussen de fanatieke Engelsen die hun club naar de overwinning zingen? Boek dan jouw reis via één van de bovengenoemde betrouwbare aanbieders.

Premier League tickets
Premier League tickets kopen biedt de garantie op sfeer en unieke beleving!