Premier League tickets

Engeland. Het land van pubs, een bijzonder lekker Full English Breakfast en natuurlijk ’s wereld grootste voetbalcompetitie: de Premier League. Elk jaar vertrekken duizenden Nederlanders en Belgen om van de Engelse voetbalcultuur te proeven. Premier League tickets zijn dan ook vaak lastig om te krijgen gezien de grote vraag hiernaar. De sport is bedacht in Engeland, dus het is niet gek dat het in het DNA zit van de eilanders.

Premier League Tickets bekijken

Het beste van een Engelse stedentrip krijg je tijdens een zogeheten voetbalreis, een weekendje weg met als klap op de vuurpijl een voetbalwedstrijd van een Engelse club. In de Premier League of wellicht authentieke Championship. Maar hiervoor moet je dus wel beschikken over Engelse voetbalkaarten om een duel te bezoeken. Benieuwd hoe je daaraan komt? Dat lees je hieronder.

Premier League kaarten, hoe kom je daaraan?

Er gaat niks boven tussen de Engelsen zitten, samen kijkend naar de grootste liefde van het land. Daar, in iconische stadions zoals bijvoorbeeld Anfield Road, Craven Cottage of Old Trafford, maak je Engeland op z’n best mee.

Het is mogelijk om zelf aan Premier League kaarten te kopen voor Premier League teams. Helaas is dit niet zo eenvoudig als tickets voor Nederlandse clubs, maar gelukkig niet onmogelijk. Op deze website lees je per Premier League club hoe je voetbalkaarten kunt krijgen. Kies hieronder de Premier League club die jij wilt bezoeken en lees hoe je zelf kaarten kan kopen.

De drie meest geliefde Premier League clubs

Wil jij als vader/moeder samen met je zoon of dochten een Premier League wedstrijd bezoeken, maar weet je niet precies naar welke club je toe moet gaan? Lees hieronder onze top drie en bekijk hoe je tickets voor deze clubs kunt kopen.

Liverpool tickets – You’ll never watch alone 

Liverpool is veruit de meest populaire club van Engeland. Dat komt onder andere door de ongekende sfeer in het stadion en de rijke historie van de club. Maar ook door de de aanwezigheid van wereldspelers waaronder de Nederlander Virgil van Dijk. De oude havenstad is ook bekend van The Beatles, dus voetbal en muziek gaan hier hand in hand. Liverpool tickets zijn moeilijk verkrijgbaar vanwege de grote vraag en geringe aanbod.

Over muziek gesproken: het Liverpool-koor, bestaand uit 55.000 supporters, zingt “You’ll never walk alone” als geen ander. Kippenvel gegarandeerd. Een voetbalreis naar Liverpool is perfect voor met je vrienden of familie, want er is voor ieder wat wils.

Manchester City tickets – Hogeschool voetbal

Waar vroeger Manchester City de nummer 2 van de stad was, is dat nu wel anders. Ze spelen ongelofelijk goed voetbal, mede door voetbalgenie en top coach Pep Guardiola. Manchester is perfect als je van musea en cultuur houdt, maar ook van een goede pot voetbal. De stad is een aanrader voor families. Manchester City tickets zijn iets makkelijker te verkrijgen, maar weest er op tijd bij want wedstrijden zijn wel altijd uitverkocht!

Kaarten voor Arsenal FC – Standbeeld Dennis Bergkamp

Arsenal, de club uit Noord-Londen is onder Nederlanders vooral bekend door Dennis Bergkamp. De balmagiër staat verguld bij het stadion, waar zijn bronzen standbeeld pronkt. Mede hierdoor zijn Arsenal kaarten in trek bij de voetbalreizigers. Een weekendje Londen met vrienden, goed stappen en de nodige topspelers zien doe je tijdens je voetbalreis naar de voetbalhoofdstad van de wereld. 

Ik wil op voetbalreis naar de Premier League, en nu?

Via een van de voetbalreisbureaus boek je je voetbalreis naar de Premier League. Wanneer je vroeg boekt, ligt de prijs vaak wat lager. Dit heeft te maken met de beschikbaarheid. Er bevinden zich verschillende aanbieders in Nederland. De bekendste voor Permie League voetbalreizen is Number1Voetbalreizen.

Zie je jezelf al zitten? Tussen de fanatieke Engelsen die hun club naar de overwinning zingen? Boek dan jouw reis via de bovengenoemde betrouwbare aanbieders.

Premier League tickets