Voetbal in Spanje

Spanje het land van de zon, prachtige steden en natuurlijk grote voetbalclubs. Spanje is een fantastische bestemming voor je voetbalreis. Zoek de zon op, verken prachtige steden zoals Barcelona, Madrid of Valencia en bezoek een wedstrijd van de lokale club. Hiervoor heb je natuurlijk wel La Liga tickets nodig. Hoe je hieraan komt lees je op deze pagina.

La Liga tickets bekijken

La Liga kaarten kopen

Voetbal, Spanjaarden zijn er dol op. Het is onderdeel van hun cultuur. De voetbalclub is hun trots. Nergens proef je meer van de stad dan in het stadion. Om een La Liga wedstrijd te bezoeken heb je uiteraard wel wedstrijdkaarten nodig. Kies hieronder de La Liga club die jij wilt bezoeken en ontdek hoe je kaarten kan kopen.

De drie meest geliefde Spaanse clubs onder Nederlanders

Nederland is onlosmakelijk verbonden met het Spaanse voetbal. Vooral Johan Cruijff droeg hier zijn steentje aan bij. De voetballegende is onofficieel verkozen tot koning van Barcelona. Zie je zo’n voetbalreis wel zitten, maar heb je geen voorkeur voor een club? Dan helpen we je een handje. Dit zijn de meest geboekte Spaanse clubs:

FC Barcelona – Zon, zee, tiki-taka

Het moderne voetbal is bij deze club uitgevonden. Dat komt deels door Cruijff en Ronald Koeman. Barcelona houdt van Nederland, en wij houden van Barcelona. Elke week lopen er weer duizenden Nederlanders over de Ramblas, Barceloneta of door Park Guëll.

Maak je stedentrip compleet door te gaan zitten op een stoeltje in het Camp Nou, en kijk je ogen uit. Een echte aanrader voor jong en oud.

Real Madrid – Koninklijk genieten

In de hoofdstad van Spanje vind je de meest succesvolle club aller tijden. Real Madrid heeft de meeste Champions Leagues van Europa gewonnen. Nadat je hebt genoten van de mooie architectuur, traditionele markten en lokale lekkernijen loop je naar het Santiago Bernabéu.

Hier zie je de beste spelers ter wereld voetballen in een van de mooiste stadions die bestaat. Real Madrid in actie zien staat op de bucketlist van voetballiefhebbers over de hele wereld.

AtlĂ©tico Madrid – Geen woorden, maar rennen

Nog een club uit Madrid, maar een echte tegenpool van Real. Atléti is een vechtvoetbalmachine, een club waar passie voorop staat. Ze spelen in het Wanda Metropolitano, alsof hun leven er vanaf hangt. Spaanse passie, dat is wat je krijgt als je naar een wedstrijd van Atlético gaat.

Ben je dol op voetbal, en ben je niet vies van fanatieke supporters? Dan raden we een voetbalreis naar Atlético Madrid aan.

Ik wil op voetbalreis naar Spanje, en nu?

Nu moet je een voetbalreis boeken. Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de reis zal zijn. Net als bij normale stedentrips zijn er voetbalreisbureaus, gespecialiseerd in voetbalreizen. Op deze websites kies je een wedstrijd en hotel. Je hoeft alleen nog een vlucht te boeken en klaar ben je.

Een partij waar je Voetbalreizen naar Spanje kan boeken is Number 1 Voetbalreizen, en elke wedstrijd weer helpen zij tientallen Nederlanders om hun voetbaldroom waar te maken. Door bij hun te boeken weet je zeker dat je:

  • altijd naast elkaar in het stadion zit
  • ondersteuning krijgt voor, tijdens en na je reis
  • voetbalreis soepel verloopt, doordat we meer dan 15 jaar ervaring hebben en bijna 20.000 voetballiefhebbers op reis hebben geholpen
  •  betaalt op een veilige, en makkelijk te gebruiken website
  • ook tips krijgt over het vervoer, en wat er nog meer te doen is in de stad

Zie je jezelf al zitten? Tussen de voetbalgekke Spanjaarden? Op het strand, of op een zonnig terrasje ergens in Barcelona of Madrid? Boek dan hier je voetbalreis naar Spanje.