Watford tickets

Watford tickets, op deze pagina leg ik uit hoe je die zelf kan kopen. Watford FC is een voetbalclub uit een voorstad van London, Watford. De club is opgericht in 1881 en speelt haar thuiswedstrijden in het schitterende Vicarage Road Stadium. Vicarage Road biedt plaats aan bijna 21.000 toeschouwers.

Watford tickets bekijken

Watford FC heeft een lange geschiedenis in veel verschillende divisies van het Engelse voetbal. De laatste jaren wisselen zij de Premier League en het Championship af. Op dit moment komt Watford uit op het één na hoogste niveau in Engeland, het Championship.

Wil jij een wedstrijd van Watford op het sfeervolle Vicarage Road bijwonen. Lees dan verder en ontdek hoe je Watford tickets kan kopen om de club live in actie te zien.

Watford kaarten, zo koop je ze

Watford kaarten zijn op verschillende manieren verkrijgbaar. Watford kaarten kopen op de club haar website is behoorlijk omslachtig. Tickets van Watford worden namelijk in verschillende fasen verkocht. Allereerst zijn leden die in eerdere seizoenen een seizoenkaart hebben gehad een de beurt om losse kaarten te kopen. Vervolgens zijn Watford fans met een Fan ID aan de beurt. Binnen deze groep hebben fans die al meer kaarten hebben gekocht de afgelopen seizoenen voorrang.

Tot slot zijn supporters met een seizoenkaart aan de beurt om kaarten bij te kopen voor familie en vrienden. Mochten er daarna nog kaarten over zijn dan volgt een vrije verkoop. Kaartverkoop gaat echter altijd op naam. Om hiervoor in aanmerking te kunnen komen zou je dus een Fan ID aan moeten maken op de website.

Al met al is het behoorlijk lastig om kaarten te kopen voor een Watford wedstrijd wanneer je geen seizoenkaart hebt (gehad) of al eerdere wedstrijden hebt bezocht. Gelukkig is er een manier om je al dit gedoe te besparen. Namelijk door direct je tickets te bestellen bij Voetbalticketshop!

Voetbalticketshop is een Nederlandse webshop waar je losse voetbalkaarten voor, voornamelijk buitenlandse, wedstrijden kan bestellen. Zij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan clubs aan waaronder dus Watford FC. Wanneer je bij hun besteld heb je geen membership, Fan ID of seizoenkaart nodig.

Je gaat simpelweg naar de website en selecteert de wedstrijd die je wilt bezoeken. Vervolgens kies je in welke zijde van het stadion je plaats wilt nemen en het aantal kaarten dat je nodig hebt. Even afrekenen en je bent klaar om naar je Watford wedstrijd te gaan.

Bekijk de Watford FC tickets van Voetbalticketshop hier.

Let op: Doordat Watford momenteel in het Championship speelt is de vraag naar kaarten iets minder groot. Hierdoor kan het voorkomen dat tickets op aanvraag zijn. In dat geval kan je een offerte aanvragen voor de wedstrijd die jij wilt bezoeken via het aanvraagformulier.

Watford voetbalreis

Heb jij juist liever een Watford voetbalreis in plaats van losse tickets? Dan zijn de Watford voetbalreizen van Number1Voetbalreizen iets voor jou. Number1 biedt dezelfde tickets aan als Voetbalticketshop maar dan als onderdeel van een Watford voetbalreis arrangement.

Naast je wedstrijdkaarten boek je hier direct je hotelovernachting(en). Je kan zelf een keuze maken uit een aantal centraal gelegen hotels. Je ontbijt in het hotel is altijd bij de prijs inbegrepen! Mocht jij dus ook nog op zoek zijn naar een verblijf dan raad ik aan te boeken bij Number1.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Een Watford voetbalreis is absoluut de moeite waard. Ervaar de fanatieke sfeer van een wedstrijd in het Championship. Indien gewenst is het mogelijk om de wedstrijd van Watford te combineren met het bezoeken van andere wedstrijden en/of stadions van Londense clubs.

Daarnaast heeft Londen zelf natuurlijk ook voor ieder wat wils. Van bezienswaardigheden tot winkels en bijna oneindig veel pubs, clubs en restaurants. Londen heeft genoeg te bieden om jou en je vrienden dagen te vermaken.