West Ham United tickets

Sinds 2016 speelt West Ham United haar thuiswedstrijden in het Olympisch Stadion. Dit nieuwe stadion biedt plaats aan 60.000 toeschouwers. Een bezoek aan West Ham United valt heel goed te combineren met een trip naar één van de andere Londense clubs. Denk hierbij aan Arsenal, Chelsea of Crystal Palace. West Ham United tickets kan je op verschillende manieren aanschaffen. Hieronder lees je hoe je zelf kaarten kunt bemachtigen.

Grootste aanbieder West Ham United

Hoe kom ik zelf aan West Ham United kaarten?

Kaarten krijgen voor West Ham United was altijd heel lastig. West Ham United heeft nu het geluk dat de club in een vrij (te) groot stadion speelt. Hierdoor hebben ze iets meer beschikbaarheid voor West Ham United tickets. Echter moet je er nog steeds op tijd bij zijn! Via het ticketportaal van West Ham United is het mogelijk om kaarten te kopen. De kaartjes komen meestal ongeveer 4 weken voor de wedstrijd in de verkoop.

Meer kans om aan tickets voor West Ham United te komen is om een lidmaatschap af te sluiten waardoor je voorrang krijgt op de kaartverkoop. Het lidmaatschap van West Ham United kost 45 pond. Wanneer je een member bent krijg je voorrang bij het kopen van kaarten. West Ham United FC tickets worden per post naar je huisadres opgestuurd of je krijgt e-tickets gemaild.

Geen tickets voor West Ham kunnen krijgen? 3 tips!

Ondanks de grote capaciteit van het Olympisch stadion zijn de wedstrijden vaak uitverkocht. Met name de Londense derby’s en topwedstrijden zijn een genot om te bezoeken. De sfeer en opkomst tijdens Blowing Bubbles moet je een keer mee gemaakt hebben. Zijn de tickets helemaal uitverkocht? Op de volgende manieren kan je alsnog aan kaarten voor West Ham komen. 

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? West Ham United tickets koop je snel en betrouwbaar hier.

Tip 2: Koop je WHUFC kaarten hier via Voetbalticketxpert. Dit is een platform waarop je vele verschillende voetbaltickets kunt kopen.

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je West Ham United voetbalreis of koop losse tickets!

Het London Stadium bezoeken

West Ham United is, samen met Brentford FC, één van onze favoriete clubs om te bezoeken. Zowel het voormalige Upton Park stadion als het nieuwe London stadium hebben wij regelmatig bezocht. Het stadion is gelegen in de wijk Stratford ten oosten van Londen. Het stadion kan je het beste bereiken door de metro of overground te nemen naar station ‘Stratford’. Volg vanaf hier de bordjes richting het stadion. Alles is goed aangegeven, omdat de Olympische Spelen 2012 hier in Londen georganiseerd zijn.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.