West Ham United

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

West Ham United (bijnaam ‘The Hammers’) heef to 2016 haar thuiswedstrijden in Boleyn Ground gespeeld, beter bekend als Upton Park. Sinds augustus 2016 heeft West Ham United haar intrek genomen in het Olympisch Stadion. Dit nieuwe stadion biedt plaats aan 60.000 toeschouwers.

Hoe kom ik aan kaarten voor West Ham United?

Kaarten krijgen voor WHU is heel lastig. Ik ben zelf in het seizoen 2015-2016 geweest, het laatste jaar dat ze op Boleyn Ground spelen en toen was het onmogelijk om aan kaarten te komen. In het nieuwe stadion is hetiets makkelijker om aan kaarten te komen, doordat de capaciteit met het nieuwe stadion bijna verdubbeld is. Echter moet je er nog steeds op tijd bij zijn! Via het ticketportaal van West Ham United is het mogelijk om kaarten te kopen. De kaarten komen meestal ongeveer 4 weken voor de wedstrijd in de verkoop. De prijzen voor het seizoen 2019-2020 variëren van 25-75 pond.

Meer kans om kaarten voor West Ham United te komen is om een lidmaatschap af te sluiten waardoor je voorrang krijgt. Het lidmaatschap van West Ham United kost 45 pond. Wanneer je een member bent krijg je voorrang bij het kopen van kaarten.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 2: Vaak is het uitvak niet uitverkocht, probeer via de uitspelende club aan kaarten voor het uitvak te komen.

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *