Arsenal tickets

Arsenal-tickets, hoe kun je die het beste bemachtigen? Op deze pagina lees je er alles over.
Arsenal (bijnaam ‘The Gunners’) is één van de grootste Engelse voetbalclubs en afkomstig uit Londen. De thuiswedstrijden worden sinds 2006 gespeeld in het Emirates Stadion dat plaats biedt aan ruim 60.250 toeschouwers. Iedere thuiswedstrijd gaat er een beperkt aantal Arsenal-tickets in de verkoop voor leden. Hieronder lees je hoe je deze kaarten zelf kunt kopen en dus een wedstrijd van Arsenal kunt bezoeken.

Arsenal tickets bekijken

Arsenal-tickets kopen Emirates Stadium

Arsenal tickets kopen, hoe doe je dat?

Om het wedstrijdprogramma van Arsenal te vinden, kun je het op de officiële website bekijken. Het is lastig om voor Arsenal FC aan kaarten te komen zonder lidmaatschap. Er is vaak geen of hele beperkte vrij ticketverkoop (general sale). Je hebt de meeste kans om kaarten te kopen in de general sale voor een thuiswedstrijd voor wedstrijden tegen minder aansprekende tegenstanders in de Premier League of bijvoorbeeld in de League Cup.

Om meer kans te maken op wedstrijdkaarten voor Arsenal kun je overwegen een lidmaatschap te kopen voor de supportersvereniging van Arsenal. Met dit lidmaatschap krijg je voorrang bij het kopen van wedstrijdtickets. Er zijn slechts 3500 kaartjes beschikbaar voor elke Premier League wedstrijd. Deze kaarten gaan normaal gesproken ongeveer een maand van tevoren in de verkoop.

Arsenal tickets

Beleef de magie van The Gunners

Al met al is het behoorlijk omslachtig om voor een enkele keer Arsenal te bezoeken deze stappen te doorlopen. Zonder lidmaatschap eenvoudig officiële Arsenal tickets kopen kan via verschillende voetbalreisorganisaties.

Een partij die je kan helpen aan losse Arsenal-tickets is Voetbalticketshop.nl. Zij leveren Arsenal-tickets voor alle thuiswedstrijden in het Emirates Stadium. Je heb hier ruime keuze uit verschillende categorie zitplaatsen. Bij deze partij heb je dus geen lidmaatschap nodig om Arsenal-tickets te kopen. Ook hebben zij vaak nog tickets voor reeds uitverkochte wedstrijden, bijvoorbeeld tegen Tottenham Hotspur.

Bekijk de Arsenal tickets van Voetbalticketshop hier.

Arsenal voetbalreis

Wil jij een Arsenal voetbalreis maken? Dan heb je naast Arsenal kaarten uiteraard ook vliegtickets en een hotel nodig. In Londen zijn tal van vliegvelden waardoor er verschillende vliegopties mogelijk zijn.

Voor je voetbaltickets en hotelovernachting(en) kan je ook gebruik maken van een voetbalreisorganisatie. Number 1 Voetbalreizen levert dezelfde tickets als Voetbalticketshop maar dan als onderdeel van een Arsenal voetbalreis waarbij je vlucht én verblijf ook geregeld worden.

Boek jouw voetbalreis naar Arsenal

Je kan zelf kiezen uit verschillende hotels die alleen centraal gelegen zijn. Daarnaast zit je ontbijt altijd bij de prijs inbegrepen. Wil jij een complete voetbalreis naar Londen en Arsenal aanschouwen? Boek dan je Arsenal-tickets zo snel mogelijk en ga een onvergetelijke voetbalreis tegemoet.