Tottenham Hotspur tickets

De Spurs presteren de laatste seizoenen uitstekend. Mede hierdoor zijn Tottenham Hotspur tickets erg in trek bij de voetbalreizigers. De intrek in het nieuwe stadion in 2019 heeft hier natuurlijk ook aan bijgedragen. Wij proberen uit te leggen hoe je zelf kaarten voor Spurs kunt kopen en dus een wedstrijd kunt bezoeken. Het nieuwe Tottenham Hotspur Stadion biedt plaats aan ruim 62.800 toeschouwers. Het stadion is gebouwd op dezelfde locatie als het oude stadion White Hart Lane. De club is gevestigd in Noord-Londen. Hierdoor is Arsenal de aartsrivaal van de Spurs.

Tickets Tottenham Hotspur kopen

Hoe kom ik aan kaarten Tottenham Hotspur?

Zoals gezegd kom je niet gemakkelijk aan Tottenham Hotspur kaarten. Op de officiële website van Tottenham Hotspur staat het wedstrijdprogramma vermeld. Op het ticketportaal kun je zien welke wedstrijd tickets er op het moment in de verkoop zijn. Net als bij alle andere clubs in Engeland worden de kaartjes in fases verkocht. Eerst voor de leden en als laatste de reguliere kaartverkoop waar iedereen bij kan. Op de website van Tottenham Hotspur staat het verkoopschema van tickets voor het hele seizoen.

Om kaarten te kunnen kopen moet je beschikken over een (gratis) account van Tottenham Hotspur en een geldige creditcard om mee te betalen.

Tips voor het kopen van tickets Tottenham Hotspur

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je Spurs tickets betrouwbaar hier!

Tip 2: Koop je Spurs tickets bij de grootste aanbieder van Nederland!

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

Tip 4: Boek complete voetbalarrangementen bij Number 1 Voetbalreizen!

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je Tottenham Hotspur voetbalreis of koop losse tickets!

Tottenham Hotspur tickets
Tottenham Hotspur tickets voor het prachtige nieuwe stadion

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.