Tickets Tottenham Hotspur

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Tottenham Hotspur (bijnaam ‘The Spurs’) is een voetbalclub uit het noorden van Londen. De thuiswedstrijden speelt Tottenham Hotspur sinds de start van het seizoen 2018/2019 in het nieuwe Tottenham Hotspur Stadion dat plaats biedt aan ruim 62.000 toeschouwers. Het stadion is gebouwd op dezelfde locatie als het oude stadion White Hart Lane.

Hoe kom ik aan kaarten Tottenham Hotspur?

Op de officiële website van Tottenham Hotspur staat het wedstrijdprogramma. Op het ticketportaal kun je zien welke wedstrijdtickets er op het moment in de verkoop zijn. Net als bij alle andere clubs in Engeland worden de tickets in fases verkocht. Eerst voor de leden en als laatste de ‘General Sale’ waar iedereen bij kan. Op de website van Tottenham Hotspurs staat het verkoopschema voor het hele seizoen. Voor het seizoen 2019-2020 kost een los kaartje tussen de 30 en 98 pond.

Om kaarten te kunnen kopen moet je beschikken over een (gratis) account van Tottenham Hotspur en een creditcard om mee te betalen.

Tips voor het kopen van tickets Tottenham Hotspur

Tip 1: Tottenham Hotspur heeft ook een officiële marktplaats waar seizoenskaarthouders losse wedstrijden kunnen verkopen. Dit volledige veilig en gecontroleerd. Echter kunnen de prijzen wel hoger zijn dan de echte waarde van het kaartje. Echter is dit alsnog goedkoper dan via de tickethandelaren.

Tip 2: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *