Tottenham Hotspur tickets

De Spurs presteren de laatste seizoenen uitstekend. Mede hierdoor zijn Tottenham Hotspur tickets erg in trek bij de voetbalreizigers. De intrek in het nieuwe stadion in 2019 heeft hier natuurlijk ook aan bijgedragen. Op deze pagina word uitgelegd hoe je zelf Tottenham Hotspur kaarten kunt kopen en dus een wedstrijd kan bezoeken. Het nieuwe Tottenham Hotspur Stadion biedt plaats aan ruim 62.800 toeschouwers. Het stadion is gebouwd op dezelfde locatie als het oude stadion White Hart Lane. De club is gevestigd in Noord-Londen. Hierdoor is Arsenal de aartsrivaal van de Spurs.

Spurs tickets bekijken

Tottenham Hotspur kaarten, hoe kom je daaraan?

Zoals gezegd kom je niet gemakkelijk aan Tottenham Hotspur kaarten. Net als bij andere clubs in Engeland worden de kaartjes in fases verkocht. Eerst voor betaalde leden en als laatste de reguliere kaartverkoop waar iedereen bij kan.

Over het algemeen geldt dat je een betaald lidmaatschap moet hebben om via Tottenham Hotspur zelf in aanmerking te komen voor het kopen van kaarten. Voor dit lidmaatschap betaal je zo’n 40 pond per seizoen. Vervolgens is het nog allerminst zeker of je ook daadwerkelijk Tottenham kaarten weet te bemachtigen doordat tickets soms verloot worden of dat supporters die meerdere wedstrijden hebben bezocht voorrang krijgen.

Tottenham Hotspur tickets

Al met al is het een behoorlijk risico om voor een enkele Spurs wedstrijd eerst een betaald lidmaatschap te nemen en vervolgens nog niet zeker te zijn van tickets voor de wedstrijd die jij wilt bezoeken.

Verstandiger is om het om zonder risico direct je kaarten te bestellen bij Voetbalticketshop. Zij zijn een Nederlandse webshop waarbij je direct, en zonder abonnement, Spurs tickets kan kopen. Tickets voor alle thuiswedstrijden van Tottenham zijn leverbaar en je kan zelf aangeven in welke sector van het stadion jij plaats wilt nemen. Ook krijg je, wanneer je met meerdere personen gaat, de garantie minimaal met drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Bekijk de Tottenham Hotspur tickets van Voetbalticketshop hier.

Tottenham Hotspur voetbalreis

Heb jij liever een Tottenham Hotspur voetbalreis waarbij ook direct je hotel geregeld is? Kijk dan eens op de website van Number1Voetbalreizen. Op deze website worden Spurs voetbalreizen aangeboden bestaande uit wedstrijdtickets, hotelovernachting(en) en ontbijt in het hotel.

De wedstrijdkaarten zijn dezelfde als die van Voetbalticketshop. In het bestelproces kan je zelf een keuze maken uit een aantal verschillende hotels. Alle hotels zijn centraal gelegen en je ontbijt in het hotel is bij het arrangement inbegrepen! Ideaal als je zorgeloos richting Londen wilt vertrekken dus!

Bekijk de Tottenham Hotspur voetbalreizen van Number 1 hier.

Voor je reis naar Londen zijn verschillende opties. Indien je vliegt is het raadzaam verschillende opties te vergelijken. In Londen zijn meerdere vliegvelden die ook vanuit verschillende Nederlandse en Belgische vliegvelden te bereiken zijn. De prijzen van deze reisroutes kunnen onderling behoorlijk verschillen.