Eintracht Frankfurt tickets

Eintracht Frankfurt tickets, hoe kom je daaraan? Eintracht Frankfurt is een voetbalclub uit de stad Frankfurt am Main. De club werd opgericht in 1899 en speelt haar thuiswedstrijden in het Commerzbank-Arena stadion, dat plaats biedt aan 51.500 toeschouwers.

Eintracht Frankfurt tickets bekijken

Eintracht Frankfurt heeft de laatste jaren enorme stappen gemaakt. Er werden verschillende prijzen gewonnen. Zo won Eintracht Frankfurt in 2018 de DFB Pokal en werd in 2022 zelfs de Europa League gewonnen.

De club staat bekend om haar trouwe supportersschare en ongekend grote aantal fans dat de club achterna reist in (Europese) uitwedstrijden. Wil jij ook een wedstrijd van deze enorm opkomende club bezoeken? Lees dan verder om te ontdekken hoe je Eintracht Frankfurt tickets kan kopen.

Eintracht Frankfurt tickets kopen

Eintracht Frankfurt tickets zijn via verschillende kanalen verkrijgbaar. Een verkooppunt waar vaak aan gedacht wordt is de officiële website van de club. Toch is het helaas niet zomaar mogelijk hier je Eintracht Frankfurt kaarten te bestellen.

De kaartverkoop bij Eintracht Frankfurt gaat namelijk in een aantal fasen. Allereerst zijn officiële “mitgleiders” aan de beurt om kaarten te kopen. Om mitgleider te worden zal je je aan moeten melden en een behoorlijk bedrag per seizoen moeten betalen. Het is behoorlijk omslachtig, en duur, om voor één enkele wedstrijd lid te worden.

Over het algemeen zijn wedstrijden nadat seizoenkaarthouders en mitgleiders kaarten hebben kunnen kopen uitverkocht. Een uitzondering kan een wedstrijd tegen een minder aansprekende tegenstander zijn in de DFB-pokal. Maar om een Bundesliga wedstrijd te bezoeken raad ik een ander kanaal aan.

Een website waar je wel direct Eintracht Frankfurt tickets kan kopen zonder lidmaatschap is Voetbaltickethsop. Dit is een webshop die losse voetbalkaarten voor verschillende Europese clubs verkoopt waaronder dus Eintracht Frankfurt verkoopt.

Op hun website kies je welke wedstrijd je wilt bezoeken, of je kaarten voor de korte of lange zijde wenst en het aantal kaarten dat je nodig hebt. Voor Eintracht Frankfurt krijg je de garantie minimaal drie plaatsen naast elkaar te kunnen kopen. Voor wie direct en zonder gedoe losse Eintracht Frankfurt kaarten wil kopen is dit dus een perfecte partij!

Bekijk de Eintracht Frankfurt tickets van Voetbalticketshop hier.

Eintracht Frankfurt voetbalreis

Frankfurt am Main is een grote stad met een bruisend nachtleven en tal van restaurants en bezienswaardigheden. De kans is groot dat jij naast een wedstrijd ook graag de stad Frankfurt wilt bezoeken. Een Eintracht Frankfurt voetbalreis van Number1Voetbalreizen is hier de ideale oplossing voor!

eintracht-frankfurt-kaarten

Met hun arrangementen koop je dezelfde kaarten als bij Voetbalticketshop maar dan in combinatie met hotelovernachting(en). Je kan zelf een keuze maken uit een aantal centraal gelegen hotels. Je ontbijt in je hotel is altijd bij de reis inbegrepen! Na het boeken van een Eintracht Frankfurt voetbalreis van Number1 ben je klaar om in de auto te stappen voor een zorgeloze voetbalreis naar Frankfurt!

Bekijk de Eintracht Frankfurt voetbalreizen van Number 1 hier.