FC Köln tickets

FC Köln tickets kopen, hoe doe je dat? FC Köln, ook wel bekend als 1. FC Köln, is een Bundesliga voetbalclub uit de gelijknamige stad Keulen. De club werd opgericht in 1948 en speelt zijn thuiswedstrijden in het RheinEnergieStadion dat plaats biedt aan 50.000 toeschouwers.

FC Köln tickets bekijken

FC Köln heeft een rijke geschiedenis in het Duitse voetbal. De club kent met het winnen van drie Bundesliga titels en vier DFB Pokals een redelijk gevulde prijzenkast. In 2019 wisten zij, met het winnen van de Tweede Bundesliga, promotie naar het hoogste niveau af te dingen. Sinsdien spelen zij onafgebroken in de Duitse Bundesliga en werd er zelfs Europees voetbal behaald.

FC Köln heeft ook een grote achterban aan trouwe supporters die bekend staan als “Effzeh”. Wil jij een wedstrijd van deze prachtige club meemaken? Lees dan verder en ontdek hoe je zelf FC Köln tickets koopt.

FC Köln kaarten kopen

Het kopen van FC Koln tickets kan via een aantal verschillende kanalen. Allereerst is er de website en de telefonische ticket hotline van FC Köln zelf. Het kan echter omslachtig en wellicht onmogelijk zijn om hier als voetbaltoerist je kaarten te kopen.

Kaartverkoop gaat namelijk altijd in een aantal fasen waarbij allereerst verschillende type members de gelegenheid krijgen. Zoals gezegd beschikt de club over een grote en trouwe achterban. Meestal is het dan ook zo dat nadat seizoenkaarthouders en members losse kaarten hebben kunnen bestellen de wedstrijden uitverkocht zijn.

Het is dus nagenoeg onmogelijk om, als niet member, via de club zelf FC Koln kaarten te kopen. Gelukkig is er een alternatief namelijk Voetbalticketshop! Dit is een webshop waar je zonder lidmaatschap officiële losse tickets kan kopen voor verschillende Europese clubs waaronder dus 1. FC Köln.

Op de website kan je simpelweg kiezen welke wedstrijd je wenst te bezoeken. Vervolgens kies je of je kaarten voor de korte of lange zijde wilt en het aantal kaarten dat je nodig hebt. Voor wedstrijden van FC Köln kan je gegarandeerd tot drie plaatsen naast elkaar kopen. Even afrekenen en je bent klaar voor de wedstrijd!

Bekijk de 1. FC Köln tickets van Voetbalticketshop hier.

FC Köln voetbalreis

FC Köln is natuurlijk een fantastische bestemming als dagtrip. Op zo’n uur rijden van de Nederlandse grens zijn alle ingrediënten voor een mooie middag Bundesliga voetbal aanwezig. Keulen zelf is echter ook een stad die absoluut de moeite waard is eens te bezoeken.

Daarom is een FC Köln voetbalreis met overnachting ook interessant. Mocht jij ook in Keulen willen verblijven dan raad ik de FC Köln voetbalreizen van Number1Voetbalreizen aan. Zij leveren dezelfde kaarten als Voetbalticketshop maar dan als onderdeel van een reisarrangement waarbij je ook direct je hotelovernachting(en) boekt.

Je kan zelf kiezen uit een aantal centraal gelegen hotels. Je ontbijt in deze hotels is altijd bij de reis inbegrepen. Voor voetballiefhebbers kan het leuk zijn om ook het stadion en/of een wedstrijd van Viktoria Köln dat uitkomt in de 3. Bundesliga te bezoeken.

Bekijk de 1. FC Köln voetbalreizen van Number 1 hier.

Naast voetbal heeft Keulen ook genoeg andere zaken te bieden. Keulen beschikt over prachtige bezienswaardigheden waaronder de wereldberoemde kathedraal die ook in het logo van FC Köln terugkomt. Daarnaast bevinden zich in de Altstadt tal van barretjes en restaurantjes waar jij en je vrienden je uren kunnen vermaken! Keulen is een fantastische bestemming voor een voetbalreis met de auto.