Chelsea tickets

Chelsea-tickets, ze zijn enorm in trek. In de laatste jaren is Chelsea erg populair geworden. Het stadion van Chelsea, Stamford Bridge, biedt plaats aan ruim 41.000 toeschouwers. Slechts een klein gedeelte van de Chelsea kaarten bij een thuiswedstrijd gaan in de verkoop en enkel voor betaalde members. Het is dus erg lastig om tickets voor Chelsea te kopen. Hieronder vind je informatie over hoe je toch zelf aan kaarten kunt komen en dus een wedstrijd van Chelsea kunt bezoeken.

Chelsea tickets bekijken

Chelsea-tickets kopen voor Stamford Bridge

Chelsea tickets kopen, hoe werkt dat?

Chelsea-tickets worden net als bij andere clubs verkocht in verschillende fases. De eerste kans gaat naar de toegewijde leden van de supportersvereniging in de exclusieve eerste fase. Daarna is het de beurt aan de loyale seizoenkaarthouders om extra kaarten te bemachtigen. Dan komt het interessante deel: de ‘General Sale‘! Hier krijgt iedereen de kans om een plekje te veroveren, maar voor Premier League- en Champions League-krakers is dit vaak een race tegen de klok.

Voor Premier League en Champions League-wedstrijden is het vrijwel onmogelijk om in de General Sale Chelsea-tickets te kunnen kopen. Bij Chelsea draait het niet alleen om voetbal, maar ook om een onvergetelijke ervaring. Voor deze topwedstrijden is het voor toeristen via de Chelsea-website mogelijk om exclusieve Hospitality Match Packages aan te schaffen variërend in prijs van 250 tot 800 pond.

Chelsea-kaarten


Gelukkig zijn er andere partijen die je kunnen helpen aan Chelsea-tickets zonder dat je een membership nodig hebt. Een Nederlandse website waar je direct losse Chelsea-kaarten kan kopen is Voetbalticketshop. Zij leveren losse Chelsea-tickets voor alle thuiswedstrijden op Stamford Bridge. Vaak zelfs wanneer kaarten via de reguliere verkoop al uitverkocht zijn, zoals bijvoorbeeld tegen Arsenal of Tottenham Hotspur.

Bemachtig jouw Chelsea tickets

Wanneer je Chelsea-kaarten koopt op Voetbalticketshop.nl kan je zelf kiezen of je op de korte zijde, lange zijde tweede ring of lange zijde eerste ring plaats wilt nemen. Wanneer je met meerdere personen gaat zit je gegarandeerd tot minimaal twee tot drie personen naast elkaar, afhankelijk van de wedstrijd. Dit wordt allemaal duidelijk aangegeven op hun website.

Interesse in Chelsea-tickets? Wacht niet langer en bemachtig kaarten voor jouw favoriete wedstrijd. Een onvergetelijke ervaring voor iedere voetballiefhebber!

Jouw voetbalreis naar Chelsea

Wil jij een compleet verzorgde voetbalreis naar Chelsea maken? Dan heb je natuurlijk naast voetbaltickets voor Chelsea ook vliegtickets en een verblijf nodig. In Londen zijn meerdere vliegvelden. Je kan een ticketvergelijker gebruiken om te kijken naar welk vliegveld jij kan vliegen voor de voordeligste prijs.

Wat je ook kunt doen, is je geheel laten ontzorgen door Number 1 Voetbalreizen. Lees hier waarom.

Bij Number 1 Voetbalreizen kun je een complete reis boeken, inclusief vlucht, verblijf én voetbaltickets. Je verblijft dan gegarandeerd in het centrum van de stad, boekt je reis inclusief ontbijt en je voetbaltickets zullen altijd een goed uitzicht op het veld bieden. Wat wil je nog meer?

Boek een complete voetbalreis naar Chelsea

Een voetbalreis naar Chelsea boek je gemakkelijk en betrouwbaar. Bij Number 1 Voetbalreizen staan ze je altijd vriendelijk te woord en helpen ze je graag met al jouw vragen.

Bekijk de Chelsea voetbalreizen van Number 1 hier.