Benfica tickets

Benfica tickets, hoe koop je die? Benfica, voluit Sport Lisboa e Benfica genoemd, is Portugese voetbalclub uit Lissabon. Benfica is één van de traditionele topclubs in Portugal en heeft de meeste landstitels op haar naam staan.

Benfica tickets bekijken

De club werd opgericht in 1904 en speelt haar thuiswedstrijden in het schitterende Estádio da Luz dat plaats biedt aan bijna 65.000 toeschouwers.

Benfica beschikt over een enorme achterban in zowel binnen- als buitenland. Benfica tickets kopen kan dan ook een behoorlijke uitdaging zijn. Toch zijn er manieren om Benfica tickets voor elke wedstrijd te kopen. Hoe dit kan lees je op deze pagina.

Benfica kaarten

Benfica tickets kopen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Ondanks de ruime capaciteit van het stadion raken de meeste wedstrijden uitverkocht. Om Benfica kaarten via de officiële website te kopen dien je meestal member van de club te zijn.

Je moet je dus officieel registeren en lidmaatschapkosten betalen om in aanmerking te komen voor het kopen van Benfica kaarten. Dit is zeker van toepassing voor wedstrijden in de Champions- en Europa League, en de toppers tegen FC Porto en Sporting.

benfica-kaarten

Tegen laagvliegers in de Portugese competitie of beker is het soms mogelijk om via vrije verkoop op de website of stadionkassa kaarten te kopen. Dit komt helaas niet vaak voor, daarom adviseer ik een andere verkopende partij waar je altijd, en zonder lidmaatschap, Benfica kaarten kan kopen!

Voetbalticketshop is een website waar je direct en zonder lidmaatschap losse voetbaltickets voor tal van Europese voetbalclubs, waaronder Benfica, kan kopen. Op hun website kies je allereerst welke club en wedstrijd je wilt bezoeken. Vervolgens geef je aan of je op de korte of lange zijde van het stadion plaats wilt nemen en het aantal tickets dat je nodig hebt. Tot slot zijn er wat gegevens nodig om af te rekenen en je bent klaar om jouw wedstrijd van Benfica te bekijken.

Voetbalticketshop is dus een ideale partij voor wie zonder gedoe en/of lidmaatschap losse Benfica tickets wilt kopen!

Bekijk de Benfica tickets van Voetbalticketshop hier.

Benfica voetbalreis

Boek jij liever een Benfica voetbalreis waarbij, naast je voetbaltickets, ook direct je hotel geregeld is? Dan is een Benfica voetbalreis van Number1Voetbalreizen iets voor jou. Ook bij hun kan je zelf aangeven of je op de korte of lange zijde in het stadion plaats wilt nemen.

Daarnaast kan je een keuze maken uit een aantal verschillende hotels. Alle hotels zijn centraal gelegen. Bovendien is het ontbijt in het door jouw gekozen hotel altijd bij de prijs inbegrepen!

Wil jij in enkele klikken alles voor jouw Benfica voetbalreis geregeld hebben? Kijk dan op de website van Number1.

Bekijk de Benfica voetbalreizen van Number 1 hier.

benfica-voetbalreis

Benfica en een geweldige bestemming voor jouw voetbalreis. Benfica speelt vaak attractief voetbal, beschikt over een schitterend stadion en een fanatieke achterban. Daarnaast is Lissabon een geweldige bestemming om je dagen lang te vermaken. Mocht jij nog meer voetbal willen tijdens je dagen in Lissabon, kijk dan of het ook mogelijk is om een wedstrijd en/of het stadion van stadsgenoot Sporting te bezoeken!