Olympique Marseille tickets

Olympique Marseille tickets. Olympique Marseille, vaak afgekort als L’OM, is één van de meest succesvolle voetbalclubs van Frankrijk. De club werd opgericht in 1899 en won sindsdien vele prijzen waaronder 10 landstitels en één Champions League.

L’OM tickets bekijken

Olympique Marseille staat bekend om haar fanatieke achterban die bekend staan als Les Marseillais”. Olympique Marseille speelt haar thuiswedstrijden in één van Europa’s mooiste stadions, het Stade Vélodrome. Dit stadion werd oorspronkelijk in 1934 geopend en voor het laatst gerenoveerd in 2014. Het stadion biedt plaats aan meer dan 67.000 toeschouwers.

Wil jij een wedstrijd van L’OM in dit prachtige stadion bijwonen? Lees dan verder en ontdek hoe je Olympique Marseille tickets koopt.

Olympique Marseille kaarten

Olympique Marseille heeft een zeer grote en trouwe achterban. Wedstrijden raken dan ook vrijwel altijd uitverkocht. Olympique Marseille kaarten zijn op verschillende manieren te verkrijgen. Een voor de hand liggende optie is om eerst de website van L’OM te raadplegen. Helaas blijkt dat hier Olympique Marseille tickets bestellen een behoorlijke uitdaging is.

olympique-marseille-kaarten

Allereerst werkt het ticketgedeelte van de website niet goed in het Engels. Daarnaast is het niet altijd mogelijk om tickets te kopen als voetbaltoerist. Voor topwedstrijden in de Ligue 1 en Europese wedstrijden worden tickets in principe alleen aangeboden aan seizoenkaarthouders en officiële leden van de club. Incidenteel is er bij minder aansprekende wedstrijden een vrije verkoop. Om via deze vrije verkoop kaarten te kopen heb je alsnog een account nodig.

Samengevat is het of onmogelijk of erg omslachtig om, als je een enkele wedstrijd van L’OM wilt bezoeken, je kaarten via de Olympique Marseille website te bestellen. Er is een alternatief waar dit wel eenvoudig kan!

L’OM tickets bestellen zonder account of lidmaatschap

Voetbalticketshop is een webshop waar losse voetbalkaarten voor tal van Europese voetbalclubs worden aangeboden, waaronder Olympique Marseille. Om hier te bestellen heb je geen account of lidmaatschap nodig. Vaak is het zelfs zo dat zij nog kaarten hebben wanneer deze via Marseille zelf al zijn uitverkocht!

Om bij Voetbalticketshop te bestellen ga je naar de website. Vervolgens kies je welke wedstrijd je wilt bezoeken. Op de volgende pagina kies je welke plaatsen je wilt en het aantal tickets dat je nodig hebt. Tot slot zijn er nog een aantal gegevens nodig om de betaling in orde te maken en je bent klaar! Dit is de perfecte site om zonder gedoe en binnen enkele minuten L’OM tickets te kopen!

Bekijk de Olympique Marseille tickets van Voetbalticketshop hier.

Olympique Marseille voetbalreis

Wil jij ook in Marseille overnachten? Dan zijn de Olympique Marseille voetbalreizen van Number1Voetbalreizen iets voor jou! Zij leveren voetbalreisarrangementen naar Olympique Marseille rondom alle thuiswedstrijden.

Deze arrangementen bestaan uit wedstrijdkaarten inclusief hotelovernachting(en) en je ontbijt in deze hotels. Je kan zelf kiezen uit een aantal centraal gelegen hotels en het aantal nachten dat je wilt verblijven. Met de Marseille voetbalreizen van Number1 kan je dus in enkele klikken onbezorgd naar Marseille afreizen!

Bekijk de Olympique Marseille voetbalreizen van Number 1 hier.

Een weekend in Marseille is een perfecte bestemming voor voetbalfans die ook tijd willen doorbrengen in een bruisende stad! Naast het bijwonen van een wedstrijd van Olympique Marseille, is er genoeg te zien en te doen in deze levendige, en meestal zonovergoten stad.

olympique-marseille-voetbalreis

Één van de meest bezochte plekken in Marseille is de oude haven. Ook een bezoek aan de Notre-Dame de la Garde mag ook niet ontbreken tijdens je weekend in Marseille. Daarnaast zijn er natuurlijk prachtige stranden in Marseille, zoals het populaire Plage des Catalans en het rustigere Prado strand, waar je kunt relaxen, zwemmen en genieten van de zon en de zee. Ook zijn er door de gehele stad genoeg bars en restaurants om heerlijk te eten en drinken!

Kortom, een weekend in Marseille biedt een perfecte mix van voetbal, bezienswaardigheden, eten en drinken en zon.