Sankt Pauli tickets

Sankt Pauli tickets kopen, hoe doe je die? FC Sankt Pauli, ook wel St Pauli genoemd, is een Duitse voetbalclub gevestigd in de wijk Sankt Pauli in Hamburg. De club werd opgericht in 1910 en staat bekend om zijn cultstatus.

Sankt Pauli tickets bekijken

Fans van FC Sankt Pauli staan bekend om hun politieke en sociale activisme. Als symbool voor dit activisme staat de piratenvlag met het “doodshoofd” dat door veel fans gedragen wordt. Dit symbool noemt men ook wel de Jolly Roger.

Sankt Pauli speelt zijn thuiswedstrijden in het Millerntor-Stadion. Dit stadion biedt plaats aan bijna 30.000 supporters. Wil jij een wedstrijd van deze bijzondere voetbalclub bezoeken? Lees dan verder en ontdek hoe je Sankt Pauli tickets kan kopen.

St Pauli tickets kopen doe je zo

St Pauli tickets zijn via een aantal verschillende kanalen te koop. Allereerst is er Sankt Pauli haar website. Over het algemeen zijn hier jaarlijks zo’n zes á zeven verkoopmomenten waarbij tickets voor ongeveer drie wedstrijden tegelijk in de verkoop gaan.

Wanneer deze wedstrijden in de verkoop gaan hebben eerst seizoenkaarthouders en betalende members van de club de kans om St Pauli tickets te bestellen. St Pauli heeft een zeer trouwe achterban. Vrijwel altijd zijn alle kaarten uitverkocht nadat deze groepen de kans hebben gehad kaarten te kopen.

Het is dus eigenlijk onmogelijk om via de de club zelf kaarten te kopen zonder lidmaatschap. En lid worden is niet eenvoudig. Je zal schriftelijk je lidmaatschap aan moeten vragen en het is niet zo dat elke aanvraag standaard geaccepteerd wordt.

Voor iemand die slechts een enkele wedstrijd van Sankt Pauli wilt bezoeken is dit eigenlijk geen doen. Gelukkig is er ook een andere partij waar je Sankt Pauli tickets kan kopen!

Sankt Pauli kaarten kopen zonder lidmaatschap

Een partij die je kan helpen aan Sankt Pauli kaarten wanneer je niet lid bent is Voetbalticketshop. Dit is een webshop die verschillende voetbalkaarten voor Europese voetbalclubs verkoopt waaronder dus Sankt Pauli. Op hun website kies je welke wedstrijd je wilt bezoeken. Meestal zijn tickets voor de wedstrijden van Sankt Pauli op aanvraag.

In dat geval kan je in het formulier aangeven hoeveel tickets je nodig hebt. Vervolgens krijg je een reactie van Voetbalticketshop of ze je kunnen helpen. Meestal zul je een offerte krijgen en bij akkoord zullen zij de tickets voor je kopen. Dit is een goede manier om alsnog aan Sankt Pauli kaarten te kunnen komen voor iemand zonder lidmaatschap of seizoenkaart!

Bekijk de Sankt Pauli tickets van Voetbalticketshop hier.

Sankt Pauli HSV tickets

Zoals hierboven te lezen valt kan het lastig zijn om tickets voor Sankt Pauli wedstrijden te bemachtigen. De meest gewilde wedstrijd is de stadsderby tegen HSV. Deze wedstrijd leeft enorm en stond doordat HSV jarenlang in een andere competitie speelde vrijwel nooit op het programma.

Sinds de degradatie van HSV naar de tweede Bundesliga is deze wedstrijd het jaarlijkse hoogtepunt voor de Sankt Pauli fans. Ook voor tickets voor deze wedstrijd kan je contact opnemen met Voetbalticketshop. Zij zijn meestal in staat tickets voor al St Pauli haar thuiswedstrijden te leveren. Dus ook voor deze topper tegen HSV!

Sankt Pauli voetbalreis

Wil jij, naast het bezoeken van een wedstrijd van Sankt Pauli, ook in Hamburg verblijven? Dan is een St Pauli voetbalreis van Number1Voetbalreizen iets voor jou. Zij leveren dezelfde kaarten als Voetbalticketshop maar dan als onderdeel van een St Pauli voetbalreisarrangement.

Naast je wedstrijdkaarten boek je hier direct je hotel. Ideaal dus als je dit ook nog moet regelen. Je kan zelf kiezen uit een aantal centraal gelegen hotels en je ontbijt in het hotel is altijd bij de prijs inbegrepen.

Hamburg is een fantastische bestemming voor een voetbalreis. Op voetbalgebied zou je naast een wedstrijd van Sankt Pauli ook het stadion van HSV kunnen bezoeken.

Maar naast voetbal heeft Hamburg alles voor een geslaagd vriendenweekend. Denk aan ongelofelijk veel barretjes en restaurantjes, voldoende bezienswaardigheden en een bruisend nachtleven!

Bekijk de Sankt Pauli voetbalreizen van Number 1 hier.