Champions League tickets

Wanneer jouw favoriete club in de Champions League uit komt is het natuurlijk fantastisch om een Champions League wedstrijd te bezoeken. Tijdens deze wedstrijden hangt net wat meer sfeer dan bij reguliere competitie wedstrijden en daarnaast is het niveau natuurlijk veel hoger en leuker om te kijken. Een Champions League wedstrijd op een doordeweekse avond heeft echt wat speciaals voor de meeste voetballiefhebbers. Mede hierdoor zijn Champions League tickets moeilijker te verkrijgen, maar wij proberen in het kort uit te leggen hoe dit werkt.

Overzicht Champions League tickets

Hoe kom ik aan wedstrijdkaarten voor de Champions League?

Op de officiële website van de UEFA is overzichtelijk te zien wanneer welke Champions League wedstrijden gespeeld worden. Zo kan je zien wanneer het duel van je favoriete clubje op het programma staat. Kaarten voor een Champions League wedstrijd gaan echter altijd in de verkoop via de clubs zelf, dus niet via de UEFA.

De tickets gaan in eerste instantie in de verkoop voor seizoenkaarthouders van de club. Voor poulewedstrijden is het vaak mogelijk om als betaald-lid ook nog kaarten te krijgen, omdat het dan nog niet helemaal uitverkocht is. In dat geval is het belangrijk dat je een account aanmaakt op de website van de club en een lidmaatschap of membership koopt. Houd goed in de gaten wanneer de tickets voor de betreffende wedstrijden in de verkoop gaan. Zorg ervoor dat je op het aangegeven tijdstip klaar zit, want in deze fase zullen kaarten snel uitverkocht zijn. De vraag naar Champions League tickets is groter dan naar competitie tickets.

Tips wanneer Champions League tickets uitverkocht zijn

Het kan natuurlijk gebeuren dat het jou niet lukt om zelf Champions League tickets voor poule of knock-out wedstrijden te krijgen. Bijvoorbeeld omdat je net te laat was of omdat het simpelweg erg snel uitverkocht was. De vraag naar Champions League kaartjes is helaas ook veel groter dan het beschikbare aanbod. Gelukkig zijn er een aantal Nederlandse (!) bedrijven met betrouwbare websites die Champions League tickets te koop aanbieden. Iets duurder dan de clubprijzen, maar dat is de moeite waard.

Tip 1: Losse Champions League kaarten koop je betrouwbaar bij VoetbalreizenXL.

Tip 2: Boek CL tickets op voetbalticketshop.nl

Tip 3: Complete voetbalreizen naar Champions League wedstrijden boek je eenvoudig en snel bij Number1voetbalreizen.

Champions League tickets
Ieder seizoen is er veel vraag naar Liverpool Champions League tickets

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.