Champions League tickets

Wanneer jouw favoriete club in de Champions League uitkomt is het natuurlijk fantastisch om een Champions League wedstrijd te bezoeken. Tijdens deze wedstrijden is er nog meer sfeer dan bij reguliere competitiewedstrijden en daarnaast is het niveau natuurlijk veel hoger en leuker om te kijken.

Champions League tickets bekijken

Een Champions League wedstrijd op een doordeweekse avond heeft echt wat speciaals voor de meeste voetballiefhebbers. Mede hierdoor zijn Champions League tickets een stuk moeilijker te verkrijgen. Op deze pagina vind je een uitleg over hoe je toch Champions League kaarten kan kopen.

Hoe kom ik aan Champions League kaarten?

Kaarten voor een Champions League wedstrijd gaan altijd in de verkoop via de clubs zelf, dus niet via de UEFA. De tickets gaan in eerste instantie in de verkoop voor seizoenkaarthouders van de club. Voor poulewedstrijden is het vaak mogelijk om als betaald-lid nog kaarten te krijgen, mits het dan nog niet helemaal uitverkocht is. In dat geval is het belangrijk dat je een account aanmaakt op de website van de club en een lidmaatschap, clubcard of membership hebt/koopt.

Houd goed in de gaten wanneer de tickets voor de betreffende wedstrijd in de verkoop gaan. Zorg ervoor dat je op het aangegeven tijdstip klaar zit, want in deze fase zullen kaarten snel uitverkocht zijn. De vraag naar Champions League tickets is groter dan naar competitie tickets.

Samengevat is het dus erg lastig om zelf kaarten voor de Champions League te kopen. Gelukkig is er een partij die vrijwel altijd Champions League kaarten kan leveren, zelfs als de reguliere kaartverkoop als is uitverkocht.

Het gaat hier om Voetbalticketshop. Zij verkopen losse kaarten voor tal van Europese voetbalclubs. En dus ook wanneer het om Champions League wedstrijden gaat. Je kiest simpelweg de wedstrijd die je wil bezoeken, op welke tribune je plaats wilt nemen en het aantal kaarten dat je nodig hebt. Een seizoenkaart en/of lidmaatschap van de club is dus niet nodig.

Bekijk de Champions League tickets van Voetbalticketshop hier.

Champions League voetbalreis

Champions League teams zijn vaak gelegen in de mooiste steden van Europa. Het kan dan ook goed dat jij een Champions League wedstrijd wilt combineren met een stedentrip. In dat geval is een Champions League voetbalreis de oplossing!

Champions League voetbalwedstrijden van Number 1 Voetbalreizen bestaan uit wedstrijdkaarten en hotelovernachting(en) in de speelstad. Meestal kan je wat betreft de Champions League kaarten kiezen uit een verschillende plaatsen in het stadion.

Ook kan je zelf keuze maken uit een aantal verschillende hotels. De hotels zijn altijd centraal gelegen en je ontbijt in deze hotels is bij de voetbalreis inbegrepen!

Bekijk de Champions League voetbalreizen van Number 1 hier.

Champions League tickets