Liverpool tickets

Liverpool-tickets zijn zeer schaars. Dit komt omdat de club Liverpool FC een enorme aantrekkingskracht heeft op de buitenwereld. Om de week komen voetbalsupporters van over de hele wereld naar het Liverpool stadion. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het legendarische stadion Anfield Road gelegen in de wijk Anfield.

Liverpool tickets bekijken

You’ll Never Walk Alone

Wat veel mensen niet weten is dat stadsgenoot Everton eerder op deze locatie speelde. De aartsrivaal werd echter verbannen uit het stadion Anfield vanwege problemen met de verhuurder. Sinds 1872 is Anfield de thuishaven van Liverpool FC. Lees hieronder hoe je zelf aan Liverpool-tickets kunt komen.

Het Anfield Road stadion biedt plaats aan 53.394 toeschouwers en staat bekend om zijn sfeer en het clublied ‘You’ll never walk alone’ dat voor elke thuiswedstrijd uit volle borst wordt meegezongen door het thuispubliek. Het stadion bestaat uit vier tribunes: The Spion Kop, Main Standard, Centenary Stand en Anfield Road. Achter het doel op de tribune Spion Kop, ook wel The Kop genoemd, staat de fanatieke aanhang van Liverpool FC.

Liverpool bijwonen?

Liverpool-tickets via de Liverpool website zijn simpelweg bijna niet te verkrijgen, omdat de club een hele grote achterban heeft met extreem trouwe aanhang.

Alle thuiswedstrijden zijn stijf uitverkocht. Het is daarom onmogelijk om via de ‘General Sale’ aan tickets te komen. Er zijn een aantal mogelijkheden om alsnog aan Liverpool FC-kaarten te komen. Voor zo’n 40 pond per seizoen kan je lid worden van Liverpool FC en heb je voorrang op de ticket verkoop. Dit houdt in dat bij thuiswedstrijden voor de Premier League de mogelijkheid hebt om één van de 8500 kaartjes te kunnen bemachtigen.

Tickets met puntensysteem

De kans dat je via de reguliere weg aan tickets kan komen, is erg klein. Liverpool FC werkt met een puntensysteem, per bezochte wedstrijd krijg je één punt. De kaartverkoop start altijd voor het voetbalseizoen en voor de 2e seizoenshelft, de leden met 13+ punten (uit het vorige seizoen) mogen als eerst kaarten kopen daarna volgt de sale voor members met 4+. Door dit systeem is het erg moeilijk voor nieuwe leden om tickets te kunnen kopen.

Liverpool tickets

Het is dus niet aan te raden om een lidmaatschap te kopen met het grote risico dat je alsnog naast tickets zult grijpen. Indien jij je wilt verzekeren van Liverpool tickets kan je deze het beste kopen via een betrouwbare voetbalreisorganisatie.

Liverpool tickets, hoe kom je er aan?

Een betrouwbare partij waar je Liverpool tickets kan kopen is Voetbalticketshop. Via hun website kan je direct tickets bestellen; een lidmaatschap is dus niet nodig. Je kan zelf kiezen uit verschillende sectoren in het stadion waaronder The KOP. Wanneer je met meerdere personen gaat heb je de garantie minimaal met drie personen naast elkaar plaats te kunnen nemen. Voetbalticketshop is dus een goede partij om Liverpool kaarten te kopen.

Bekijk de Liverpool tickets van Voetbalticketshop hier.

Liverpool voetbalreis

Wil jij een Liverpool voetbalreis bestaande uit voetbaltickets en hotelovernachting(en) boeken? Dat is mogelijk bij Number 1 Voetbalreizen. Deze partij beschikt over dezelfde Liverpool tickets als Voetbalticketshop maar biedt deze ook aan als onderdeel van een Liverpool voetbalreis waarbij ook direct je hotel geregeld is.

Je kan zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels. Alle hotels bevinden zich centraal gelegen en zijn inclusief ontbijt. Alles voor een zorgeloze Liverpool voetbalreis dus!

Bekijk de Liverpool voetbalreizen van Number 1 hier.

Boek jouw voetbalreis naar Liverpool

Voor het boeken van vliegtickets kan je het beste een vliegticket vergelijker gebruiken. Ook kan je overwegen op Manchester te vliegen en vanuit daar naar Liverpool te reizen. Vliegtickets vanuit Nederland naar Manchester zijn vaak een stuk voordeliger dan naar Liverpool. De steden liggen op een klein uur reizen van elkaar.