Liverpool FC

AANBIEDING – Alleen deze week goedkope vliegtickets naar Liverpool!

Liverpool FC is een voetbalclub uit de gelijknamige stad Liverpool. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het legendarische stadion Anfield gelegen in de wijk Anfield. Wat veel mensen niet weten is dat Liverpool FC is opgericht omdat stadsgenoot Everton, en tevens grootste rivaal, werd verbannen uit stadion Anfield vanwege huurproblemen. Sinds 1872 is Anfield de thuishaven van Liverpool FC .

Het stadion biedt plaats aan 45.276 toeschouwers en staat bekend om zijn sfeer en het clublied ‘You’ll never walk alone’ dat voor elke thuiswedstrijd uit volle borst wordt meegezongen door het thuispubliek. Het stadion bestaat uit vier tribunes: The Spion Kop, Main Standard, Centenary Stand en Anfield Road. Achter het doel op de tribune Spion Kop staat de fanatieke aanhang van Liverpool FC.

Hoe kom ik aan kaarten?

Kaarten voor Liverpool FC zijn simpelweg bijna niet te krijgen, omdat de club een hele grote achterban heeft met trouwe aanhang. Wanneer je wilt weten wanneer Liverpool FC speelt kan je op de homepage het speelschema vinden.

Alle thuiswedstrijden zijn stijf uitverkocht. Het is daarom onmogelijk om via de ‘General Sale’ aan kaarten te komen. Er zijn een aantal mogelijkheden om aan wedstrijdkaarten voor Liverpool FC te komen:

  1. Voor 40 pound per seizoen kan je lid worden (Full Membership) van Liverpool FC en heb je voorrang op kaart verkoop. Dit houdt in dat bij thuiswedstrijden voor de Premier League de mogelijkheid hebt om één van de 8500 kaartjes te kunnen bemachtigen. Wanneer je lid bent geworden kun je hier kaarten kopen, al is de kans niet heel groot dat je kaartjes krijgt.
  2. Liverpool FC biedt ook hospitality packages aan om thuiswedstrijden te bezoeken. Dit zijn pakketten waarbij een wedstrijdticket, minimaal één hotelovernachting inclusief zijn. Ook heb je packages zonder overnachting maar met wedstrijdticket, rondleiding en diner. Prijzen variëren van 150 pond tot 250 pond.
  3. Via de Nederlandse supportersvereniging van Liverpool ‘the Dutch Brand’ kan je ook wedstrijdkaarten kopen. Voor ongeveer 200-250 euro krijg je een lidmaatschap, wedstrijdticket een overnachting en nog wat kleine extra’s.
  4. Een Nederlander heeft vlak bij het stadion een bed-and-breakfast. Voor 150-170 pond biedt hij 2-3 nachten aan inclusief een wedstrijdkaartje voor Liverpool.  Klik hier voor zijn website. Echter is het verblijf enorm basic!

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 2: Probeer eens kaarten te krijgen voor het uitvak. Vaak is het uitvak niet uitverkocht! Probeer op de website van de uitspelende club kaarten te kopen of benader ze telefonisch/via email.

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *