Union Berlin tickets

Union Berlin tickets, zo koop je ze! Union Berlin is een voetbalclub uit de Duitse hoofdstad Berlijn. De club werd opgericht in 1966 en speelde het grootste deel van haar bestaan in de lagere divisies van het Duitse voetbal.

Union Berlin tickets bekijken

In het seizoen 2018/2019 promoveerde Union Berlin voor het eerst in haar geschiedenis naar de Bundesliga. Vanaf deze promotie speelt Union Berlin onafgebroken op het hoogste niveau en plaatste zich zelfs diverse keren voor Europees voetbal. Union Berlin staat bekend om zijn loyale en gepassioneerde fans, die de club al jarenlang op elk niveau steunen en bekend staan om hun unieke sfeer in het stadion

Wil jij een wedstrijd van deze enorm opkomende club bezoeken? Lees dan op deze pagina hoe je Union Berlin tickets kan kopen.

Union Berlin kaarten kopen

Union Berlin heeft een zeer trouwe achterban. Het is dan ook meestal onmogelijk om als buitenstaander bij de club zelf Union Berlin kaarten te kopen. Een groot deel van de beschikbare plaatsen is immers al bezet door seizoenkaarthouders. Voor de overige Union Berlin tickets kunnen officiële leden van de club zich aanmelden voor een loting.

Leden die worden uitgeloot krijgen vervolgens de kans een kaart te kopen. Tot slot is er nog de “ticketzweitmarkt” waarin personen hun kaarten kunnen verkopen. Ook dit kan alleen aan leden.

Om een kans te maken op Union Berlin tickets zal je dus officieel lid van de club moeten zijn. Lid worden is niet eenvoudig en er zullen kosten voor je lidmaatschap in rekening worden gebracht. Zoals gezegd ben je met een lidmaatschap niet zeker van kaarten, je mag immers enkel meedoen aan de loting.

Ik zou dan ook niet adviseren om als voetbaltoerist je kaarten bij Union Berlin zelf proberen te kopen. Doordat het zo lastig is om Union Berlin kaarten te kopen doe je er goed aan om een voetbalticketbureau te benaderen die contacten heeft met de club.

Union Berlin tickets kopen zonder lidmaatschap

Een partij die je meestal kan helpen met het kopen van Union Berlin tickets is Voetbalticketshop. Zij zijn leverancier van losse kaarten voor tal van voetbalclubs en wedstrijden in Europa. Ook leveren zij Union Berlin kaarten. Door de lastige verkrijgbaarheid van deze kaarten zijn ze vaak wel op aanvraag.

Op hun website kies je welke wedstrijd je wilt bezoeken. Vervolgens vul je een aantal contactgegevens in en het aantal kaarten dat je nodig hebt. Je zal een reactie van Voetbalticketshop ontvangen met daarin meestal een offerte. Indien je hiermee akkoord gaat zullen zij de kaarten voor je regelen. Op deze manier kan jij alsnog aan Union Berlin tickets komen zonder lidmaatschap!

Bekijk de Union Berlin tickets van Voetbalticketshop hier.

Union Berlin voetbalreis

Heb jij liever een Union Berlin voetbalreis waarbij ook meteen je accommodatie verzorgd wordt? Dan raad ik aan contact op te nemen met Number1Voetbalreizen. Zij leveren dezelfde kaarten als voetbalticketshop maar dan als onderdeel van een voetbalreis waarbij ook direct je hotel geregeld wordt.

Ook hier selecteer je de wedstrijd die je wilt bezoeken en het aantal personen waarmee je gaat. Vervolgens kan je een offerte opvragen. Indien je akkoord geeft op deze offerte zal Number1Voetbalreizen het Union Berlin arrangement voor je in orde maken!

Bekijk de Union Berlin voetbalreizen van Number 1 hier.

Berlijn zelf is natuurlijk een fantastische bestemming voor een voetbalreis. Op voetbalgebied kan je overwegen ook een wedstrijd en/of het stadion van stadsgenoot Hertha BSC te bezoeken.

Buiten het voetbal beschikt Berlijn natuurlijk over een enorme historie en veel bezienswaardigheden. Ook zijn er enorm veel gezellige barretjes, restaurants en een geweldig nachtleven. Een ideale bestemming dus voor een voetbalweekend met je vrienden!