Royal Antwerp tickets

Royal Antwerp tickets koop je zo! Royal Antwerp FC, ook wel bekend als Antwerp of kortweg RAFC, is een Belgische voetbalclub uit de stad Antwerpen. De club werd opgericht in 1880 en is daarmee de oudste, nog bestaande, voetbalclub van België. In 1926 werden stamnummers toegekend aan Belgische voetbalclubs. Royal Antwerp was destijds al de oudste club en kreeg daardoor stamnummer 1 toegewezen.

Royal Antwerp tickets bekijken

Antwerp is hier trots op vandaar dat dit nummer terugkomt in het logo. Ook de bijnaam The Great Old is een verwijzing naar hoe lang de club al bestaat. Sinds 2017 is Antwerpen weer terug op het hoogste niveau en groeiden zij uit tot een uitdager voor de titel.

Royal Antwerp speelt haar thuiswedstrijden in het iconische stadion Den Bosuil dat al in 1923 werd geopend. Het stadion biedt momenteel plaats aan 16.144 toeschouwers. Royal Antwerp heeft een zeer trouwe en grote achterban en wedstrijden zijn dan ook nagenoeg altijd uitverkocht.

Toch is het niet onmogelijk om Royal Antwerp tickets te kopen. Hoe je dit doet lees je op deze pagina.

Royal Antwerp kaarten

Royal Antwerp kaarten kopen via de club zelf kan een behoorlijke uitdaging zijn. Antwerpen maakt vlak van tevoren bekend wanneer tickets in de verkoop gaan. Vanaf deze datum en tijdstip raken wedstrijden binnen no time uitverkocht. Om kaarten bij Antwerp zelf te kunnen kopen heb je een One Account en FanID nodig. Helaas is het zelfs met een One Account vaak niet mogelijk om kaarten te kopen.

Door het grote aantal seizoenkaarthouders gaan er slechts een beperkt aantal tickets in de verkoop en de kans dat je hier tussen komt is erg klein. Gelukkig is er een manier om je een hoop moeite en frustratie besparen namelijk door je tickets niet bij Antwerp zelf te kopen.

Bij Voetbalticketshop kan je direct, en zonder One Accout of FanID Royal Antwerp kaarten kopen. Op de website kies je allereerst welke wedstrijd je wilt bezoeken. Vervolgens kies je of je kaarten voor de korte of lange zijde wenst, en het aantal tickets dat je wilt. Tot slot worden er wat gegevens gevraagd om je bestelling in orde te maken en kan je afrekenen. Op deze manier koop je eenvoudig en zonder gedoe losse kaarten voor Royal Antwerp FC!

Bekijk de Royal Antwerp tickets van Voetbalticketshop hier.

Royal Antwerp voetbalreis

Wil jij, naast het bezoeken van een wedstrijd van RAFC, ook in Antwerpen verblijven? Overweeg dan de Royal Antwerp voetbalreizen van Number1Voetbalreizen. Zij leveren Royal Antwerp kaarten in combinatie met hotelovernachting(en). Je kan zelf kiezen uit een aantal, allen centraal gelegen, hotels in Antwerpen. Je ontbijt in deze hotels is altijd bij de prijs inbegrepen. Dit is een ideale gelegenheid om, naast het voetbal, ook kennis met de stad Antwerpen te maken!

Bekijk de Royal Antwerp voetbalreizen van Number 1 hier.

Antwerpen is een leuke bestemming voor een weekend weg met vrienden! De stad biedt veel activiteiten en bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan de Grote Markt en geniet van een drankje op het terras.

Voor de echte bierliefhebbers is een bezoek aan de De Koninck brouwerij een must. Hier kun je zien hoe het bier wordt gebrouwen en uiteraard een aantal bieren proeven.

Ook als je van lekker eten houdt ben je in Antwerpen aan het juiste adres. Probeer zeker de lokale specialiteit “mosselen met friet” of ga naar een van de vele steakhuizen in de stad.

‘S avonds kun je het bruisende nachtleven van Antwerpen ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de populaire bar “De Muze” of ga naar de bar “Belmodo” voor geweldige cocktails.

Kortom, Antwerpen heeft alles wat je nodig hebt voor een geweldig voetbalweekend met vrienden. Voetbal, bierproeven, bruisende bars en clubs en heerlijk eten!