Sporting Lissabon tickets

Sporting Lissabon tickets, koop je zo. Sporting Lissabon staat ook bekend als Sporting Clube de Portugal, of kortweg Sporting. Sporting werd opgericht in 1906 en is daarmee één van de oudste voetbalclubs in Portugal.

Sporting tickets bekijken

Sporting Lissabon is uitgegroeid tot één van de meest succesvolle ploegen van Portugal. Over het algemeen strijden zij samen met FC Porto en stadsgenoot Benfica jaarlijks om de landstitel.

Sporting speelt haar thuiswedstrijden in Estádio José Alvalade. Dit is een mooi stadion dat plaats biedt aan ruim 50.000 toeschouwers. Sporting heeft een trouwe achterban en zeker in de Champions League, of tegen Benfica en Porto kan het een uitdaging zijn om tickets te kopen.

Gelukkig zijn er manieren hoe jij Sporting Lissabon tickets kan bemachtigen. Hoe je dit doet ontdek je op het vervolg van deze pagina!

Sporting Lissabon kaarten

Sporting Lissabon kaarten zijn op verschillende manieren verkrijgbaar. Zo is er Sporting haar website waar je soms terecht kan voor Sporting kaarten. Ik zeg soms omdat dit erg afhangt van competitie en tegenstander.

sporting-tickets

Voor topwedstrijden in de Portugese Liga en Europese competities moet je namelijk vrijwel altijd seizoenkaarthouder of officieel member zijn om kaarten te kunnen kopen. Dit membership kost tientallen euro’s per jaar en het is dan ook niet handig om voor een enkele wedstrijd officieel lid te worden van Sporting Lissabon.

Tegen minder aansprekende tegenstanders in de competitie of in de beker is er regelmatig een vrije verkoop. Je kan dan, indien tickets nog beschikbaar zijn, via de website of bij de stadionkassa zonder lidmaatschap kaarten kopen. Zoals aangegeven is dit niet altijd het geval. Om deze onduidelijkheid weg te nemen adviseer ik een ander kanaal waar je wél altijd, en zonder lidmaatschap, terecht kan voor Sporting kaarten!

Bij Voetbalticketshop kan je direct in enkele klikken en zonder lidmaatschap losse Sporting Lissabon tickets kopen! De site is erg gemakkelijk in gebruik. Je kiest welke wedstrijd je wilt bezoeken, of je op korte of lange zijde plaats wilt nemen en het aantal tickets dat je nodig hebt.

Vervolgens hoef je alleen nog af te rekenen en je bent klaar om met officiële tickets op zak af te reizen naar Lissabon!

Bekijk de Sporting Lissabon tickets van Voetbalticketshop hier.

Sporting Lissabon voetbalreis

Ben jij ook nog op zoek naar je overnachting in Lissabon? Dan zijn de Sporting Lissabon voetbalreizen van Number1 iets voor jou! Number1 biedt Sporting voetbalreizen bestaande uit wedstrijdkaarten en hotelovernachting(en). Je kan zelf kiezen uit een aantal verschillende, allen centraal gelegen, hotels in Lissabon. Je ontbijt in deze hotels is altijd bij de prijs inbegrepen!

De voetbalreizen van Numer1 zijn ideaal voor wie met enkele klikken alles geregeld wilt hebben voor het verblijf, en de wedstrijd, in Lissabon. Het enige dat jij zelf nog even hoeft te doen is vliegtickets kopen en je bent klaar voor een zorgeloze Sporting Lissabon voetbalreis!

Bekijk de Sporting Lissabon voetbalreizen van Number 1 hier.