Wolverhampton Wanderers tickets

Wolverhampton Wanderers tickets. Op deze pagina leg ik uit hoe je die zelf kan kopen. Wolverhampton Wanderers is een voetbalclub uit de stad Wolverhampton. In het verleden hebben de Wolves verschillende titels en bekers gewonnen.

Wolves tickets bekijken

De meest recente prijs was het winnen van de Championship in 2018. Hiermee dong Wolverhampton promotie naar de Premier League af. Sindsdien groeide de club uit tot een stabiele ploeg op het hoogste niveau van Engeland.

De Wolves spelen haar thuiswedstrijden in het Molineux stadion dat plaats biedt aan iets meer dan 32.000 toeschouwers. Wil jij de Wolves live in actie zien? Lees dan verder en ontdek hoe jij zelf tickets voor Wolverhampton Wanderers kan kopen!

Kaarten Wolverhampton Wanderers kopen

Er zijn verschillende kanalen om kaarten voor Wolverhampton Wanderers te kopen. Veel mensen proberen hun tickets te bestellen op Wolves haar website. Dit raad ik echter af en ik zou hieronder uitleggen waarom.

Wolverhampton Wanderers beschikt over een grote achterban en het stadion raakt dan ook vrijwel elke wedstrijd uitverkocht. De Kaartverkoop voor wedstrijden van Wolverhampton Wanderers gaat in verschillende fasen.

Vrijwel altijd zijn eerst membership plus leden aan de beurt en vervolgens reguliere members. Daarna zijn wedstrijden meestal uitverkocht. Er is dus geen vrije verkoop en meestal kunnen zelfs seizoenkaarthouders geen kaarten bijkopen mochten ze dat willen.

Om überhaupt in aanmerking te komen voor Wolves kaarten zou je dus member moeten worden. Als niet Engelse heb je een International Membership nodig. De kosten van dit membership zijn behoorlijk hoog en je dient meteen voor minimaal één seizoen member te zijn. Bovendien is er een kans dat tickets al uitverkocht zijn nadat fans met een membership plus account kaarten hebben kunnen kopen.

Samengevat ben je dus behoorlijke kosten kwijt om lid te worden en ben je nog niet zeker van je tickets. Daarom raad ik aan je kaarten elders te kopen. Een Nederlandse partij waar je direct, en zonder lidmaatschap, Wolverhampton kaarten kan kopen is Voetbalticketshop.

Wolves tickets kopen zonder lidmaatschap

Voetbalticketshop levert losse wedstrijdkaarten voor tal van buitenlandse voetbalwedstrijden waaronder dus die van Wolverhampton Wanderers. Op hun website kies je welke wedstrijd je wilt bezoeken, of je kaarten voor de korte of lange zijde wilt en het aantal kaarten dat je nodig hebt.

Wanneer je met meerdere personen gaat heb je de garantie tot minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten. Nog even afrekenen en je bent klaar om je wedstrijd te bezoeken!

Bekijk de Wolverhampton Wanderers tickets van Voetbalticketshop hier.

Wolverhampton Wanderers voetbalreis

Wil jij juist, in plaats van enkel losse kaarten, ook direct je hotel regelen? Dan is een Wolverhampton Wanderers voetbalreis van Number1voetbalreizen iets voor jou. Zij leveren dezelfde kaarten als Voetbalticketshop maar dan als onderdeel van een Wolves voetbalreis.

Naast wedstrijdkaarten boek je hier direct je hotel inclusief ontbijt. Je kan kiezen uit een aantal hotels die allen in het centrum van Wolverhampton liggen. Je ontbijt in deze hotels is altijd bij je reis inbegrepen!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Een Wolverhampton Wanderers voetbalreis is erg mooi om te maken. Wolves is een club waarbij je nog echt de Engelse sfeer kan ervaren in de Premier League. Hiermee bedoel ik dat hier veel minder voetbaltoeristen in het stadion zitten dan bij bijvoorbeeld de Londense topclubs.

Wolverhampton is een knusse stad met leuke barretjes en restaurantjes. Tijdens je voetbalreis zou je ook nog kunnen overwegen de veel grotere stad Birmingham te bezoeken. Mogelijk kan je dit combineren met het bezoeken van een wedstrijd van Aston Villa of Birmingham City.