Crystal Palace tickets

De club Crystal Palace heeft relatief gezien een vrij klein stadion waardoor Crystal palace tickets iedere thuiswedstrijd lastig te verkrijgen zijn. De thuiswedstrijden spelen de Eagles op Selhurst Park. Het stadion biedt plaats aan ruim 26.000 toeschouwers en ligt midden in de woonwijk. Het stadion ademt nog echt een authentiek Engelse beleving van voetbal. Lees hieronder hoe je aan kaarten voor deze club kunt komen.

Crystal Palace tickets bekijken

Sinds het jaar 2013-2014 acteert Crystal Palace op het hoogste niveau in Engeland, namelijk de wereldberoemde Premier League. In de Premier League is de club een middenmoter. De Eagles hebben geen echte rivaal op het hoogste niveau. Echter kan je een bezoek aan Crystal Palace prima combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld Chelsea, Arsenal of één van de andere clubs in Londen.

Crystal Palace kaarten, hoe koop je die?

Het is erg lastig om als niet-lid of toerist aan Crystal Palace kaarten te komen. De club verkoopt namelijk geen tickets aan non-members. Met andere woorden, er zal nooit een ‘vrij verkoop’ plaatsvinden waarin iedereen kaarten kan kopen, omdat het simpelweg niet nodig is. Wedstrijden zijn altijd al volledig uitverkocht aan seizoenkaarthouders en betaalde members.

De enige mogelijkheid om wedstrijd kaarten voor Crystal Palace te kopen is door zelf betaald lid te worden met een ’internationale membership’ voor 45 pond per jaar. Met het lidmaatschap krijg je exclusief toegang tot de kaartverkoop van Crystal Palace, maar ook veel andere kortingen. Zo bieden ze korting op een hotel dichtbij het stadion, stadion tours en korting in de Crystal Palace fanshop.

Door het geringe aantal Crystal Palace kaarten dat in de verkoop gaat ben je met een lidmaatschap allerminst nog zeker van kaarten. Het is vrij omslachtig om allereerst betaald lid te worden voor een club waar je waarschijnlijk niet wekelijks heen zal gaan, en vervolgens nog geen garantie op kaarten te hebben.

Gelukkig is er een alternatief waarbij je geen lidmaatschap nodig hebt en wel zeker bent van kaarten, namelijk Voetbalticketshop. Dit is een Nederlandse webshop waarbij je direct Crystal Palace kaarten kan bestellen. De kaarten zijn leverbaar voor alle thuiswedstrijden van Crystal Palace. Je kan zelf kiezen of je kaarten voor de korte of lange zijde wilt en zit gegarandeerd minimaal met z’n drieën naast elkaar.

Bekijk de Crystal Palace tickets van Voetbalticketshop hier.

Crystal Palace voetbalreis

Wil jij dat naast je tickets ook je hotel direct geregeld is dan is een Crystal Palace voetbalreis iets voor jou! Number1Voetbalreizen levert dezelfde kaarten als Voetbalticketshop maar dan als onderdeel van een Crystal Palace voetbalreis.

Deze voetbalreis bestaat uit wedstrijdkaarten, hotelovernachting(en) en je ontbijt in dit hotel. Je kan zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels die altijd centraal gelegen zijn. Ook is je ontbijt bij deze hotels altijd bij je reis inbegrepen! Ideaal dus wanneer jij zorgeloos richting Londen wilt vertrekken.

Bekijk de Crystal Palace voetbalreizen van Number 1 hier.

Voor het afreizen naar Londen zijn uiteraard verschillende opties. De meest voor de hand liggende optie is om met het vliegtuig naar Londen af te reizen. Wanneer je dit wilt doen kan het handig zijn om verschillende opties met elkaar te vergelijken. In Londen zijn meerdere vliegvelden die ook vanuit verschillende Nederlandse en Belgische vliegvelden te bereiken zijn. De prijzen van deze reisroutes kunnen onderling behoorlijk verschillen.

Crystal Palace tickets zorgen voor een unieke sfeer en beleving!