Crystal Palace tickets

De club Crystal Palace heeft relatief gezien een vrij klein stadion waardoor Crystal palace tickets iedere thuiswedstrijd beperkt beschikbaar zijn. De thuiswedstrijden spelen de Eagles op Selhurst Park. Het stadion biedt plaats aan ruim 26.000 toeschouwers en ligt midden in de woonwijk. Het stadion ademt nog echt een authentiek Engelse beleving van voetbal. Lees hieronder hoe je toch aan kaarten voor deze club kunt komen.

Losse tickets Crystal Palace

Sinds het jaar 2013-2014 acteert Crystal Palace op het hoogste niveau in Engeland, namelijk de wereldberoemde Premier League. In de Premier League is de club een middenmoter. De Eagles hebben geen echte rivaal op het hoogste niveau. Echter kan je een bezoek aan Crystal Palace prima combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld Chelsea, Arsenal of één van de andere clubs in Londen.

Hoe kom ik aan kaarten Crystal Palace?

Aan de hand van het wedstrijdschema van Crystal Palace is te zien wanneer ze thuis spelen. Het is erg lastig om als niet-lid/toerist aan Crystal Palace kaarten te komen. De club verkoopt namelijk geen tickets aan non-members. Met andere woorden, er zal nooit een ‘general sale’ plaatsvinden, omdat het simpelweg niet nodig is. Wedstrijden zijn altijd uitverkocht.

De enige mogelijkheid om wedstrijd kaarten voor Crystal Palace te kopen is door lid te worden met een ’internationale membership’ voor 45 pond per jaar. Met het lidmaatschap krijg je exclusief toegang tot de kaartverkoop van Crystal Palace, maar ook veel andere kortingen. Zo bieden ze korting op een hotel dichtbij het stadion, stadion tours en korting in de Crystal Palace fanshop.

Wat als de tickets voor Crystal Palace uitverkocht zijn?

Mocht de wedstrijd van Crystal Palace op het begin snel uitverkocht zijn dan zijn er alsnog mogelijkheden om Crystal Palace te bezoeken. Lees hieronder de tips van ons:

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je Crystal Palace tickets betrouwbaar en goedkoop hier!

Tip 2: Er zijn verschillende goede ticketshops waar je Crystal Palace tickets kunt kopen. Een soort van verzamelplatform voor voetbaltickets. Bekijk altijd de voorwaarden van de ticketshop en check altijd de recensies/beoordelingen. Bij de voetbalticketshop en voetbalticketxpert kun je rekenen op goede service en levering, deze partijen scoren bijna een 9 gemiddeld.

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je tickets koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis Crystal Palace of koop losse kaarten! Boe hier je complete voetbaltrip!

Crystal Palace tickets zorgen voor een unieke sfeer en beleving!