Crystal Palace

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Crystal Palace is een van de vele voetbalclubs uit Londen, uit de wijk Sydenham. Een van de vier clubs ten zuiden van de rivier de Theems. De club is opgericht in het jaar 1905 en de clubkleuren zijn blauw/rood gestreept. De thuiswedstrijden spelen The Eagles op Selhurst Park. Het stadion biedt plaats aan ruim 26.000 toeschouwers en ligt midden in de woonwijk. Het stadion ademt nog echt een authentiek Engelse beleving van voetbal.

Sinds het jaar 2013-2014 acteert Crystal Palace op het hoogste niveau in Engeland, namelijk de wereldberoemde Premier League. In de Premier League is de club een middenmoter. Europees voetbal hebben ze in de geschiedenis van de club nog nooit gespeeld.

Hoe kom ik aan wedstrijdkaarten?

Aan de hand van het wedstrijdschema van Crystal Palace is te zien wanneer ze thuis spelen. Het is erg lastig om als niet-fan/toerist een kaartje te kopen. De club verkoopt namelijk geen tickets aan non-members. Met andere woorden er zal nooit een ‘general sale’ plaatsvinden, omdat het simpelweg niet nodig is.

De enige mogelijkheid om wedstrijdkaarten voor Crystal Palace te kopen is door lid te worden met een ’internationale membership’ voor 45 pond per jaar. Met het lidmaatschap krijg je exclusief toegang tot de kaartverkoop van Crystal Palace, maar ook veel andere kortingen. Zo bieden ze korting op een hotel dichtbij het stadion, stadion tours en korting in de Crystal Palace fanshop.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 2: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!