Hamburger SV

AANBIEDING – Alleen deze week goedkope vliegtickets naar Hamburg!

Hamburger SV, ook wel afgekort tot HSV, is een voetbalclub uit de noord Duitse stand Hamburg, ongeveer 4 uur rijden vanuit Nederland. Hamburger SV is opricht in het jaar 1887 en speelt de thuiswedstrijden in het Volksparkstadion dat plaats biedt aan ruim 57.000 toeschouwers.

De clubkleuren zijn officieel blauw, wit en zwart, maar het thuistenue is een with shirt met een rode broek. Hamburger SV heeft twee rivalen namelijk Werder Bremen (noord derby) en stadsgenoot FC St. Pauli (Hamburg derby).

Hamburger SV heeft in het verleden verschillende prijzen gewonnen. Zo zijn ze 6x landskampioen geweest, hebben ze 3x de nationale beker DFP-Pokal gewonnen en de supercup 2x. In het seizoen 2017-2018 is HSV voor het eerst in de geschiedenis gedegradeerd naar de 2. Bundesliga.

Hoe kom ik aan wedstrijdkaarten?

Om te zien wanneer Hamburger SV thuis speelt kan je op de homepage van de club het officiele wedstrijdschema vinden en het voorverkoopschema van de aankomende uit- en thuiswedstrijden gepubliceerd.  Het officiele ticketportaal kun je hier vinden. Net zoals bij vrijwel alle voetbalclubs in Europa hebben de leden van de supportersvereniging voorrang op het kopen van wedstrijdtickets. De kaarten gaan 4-5 weken voor aanvang van de wedstrijd in de verkoop voor de leden van de supportersvereniging en 2 dagen later start de vrije verkoop (mits er nog kaarten beschikbaar zijn). Een kaartje voor een losse wedstrijd van Hamburger SV kost ongeveer tussen de 26-64 euro, afhankelijk van de plaats in het stadion.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 2: Ook hier kun je losse kaarten kopen!

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Koop hier losse kaarten!