HSV tickets

AANBIEDING – Alleen deze week goedkope vliegtickets naar Hamburg!

HSV, ook wel Hamburger SV genoemd, is een voetbalclub uit de noord Duitse stand Hamburg, ongeveer 4 uur rijden vanuit Nederland. HSV is opgericht in het jaar 1887 en speelt haar thuiswedstrijden in het Volksparkstadion dat plaats biedt aan ruim 57.000 toeschouwers. HSV tickets koop je gemakkelijk zelf voor de meeste wedstrijden.

De clubkleuren zijn officieel blauw, wit en zwart, maar het thuistenue is een wit shirt met een rode broek. HSV heeft twee rivalen namelijk Werder Bremen (noord derby) en stadsgenoot FC St. Pauli (Hamburg derby).

Hamburger SV heeft in het verleden verschillende prijzen gewonnen. Zo zijn ze 6x landskampioen geweest, hebben ze 3x de nationale beker DFP-Pokal gewonnen en de supercup 2x. In het seizoen 2017-2018 is HSV voor het eerst in de geschiedenis gedegradeerd naar de 2. Bundesliga waar het nu nog steeds voetbalt.

Hoe kom ik aan kaarten voor een wedstrijd van HSV?

Om te zien wanneer HSV thuis voetbalt kan je op de homepage van de club het officiële wedstrijdschema vinden en het voorverkoopschema van de aankomende uit- en thuiswedstrijden. Het officiële ticketportaal kun je hier vinden. Net zoals bij vrijwel alle voetbalclubs in Europa hebben de leden van de supportersvereniging voorrang op het kopen van wedstrijdkaarten. De kaarten gaan 4-5 weken voor aanvang van de wedstrijd in de verkoop voor de leden van de supportersvereniging en 2 dagen later start de vrije verkoop (mits er nog tickets beschikbaar zijn). Een kaartje voor een wedstrijd van Hamburger SV kost ongeveer tussen de 26-64 euro, afhankelijk van de plaats in het stadion.

HSV Tickets regelen via een reisbureau

Mocht je zelf geen zin en tijd hebben om HSV tickets te kopen dan kan je deze ook regelen via Nederlandse reisbureaus. Zo zijn er verschillende bedrijven die kaarten voor HSV verkopen en het hele aankoopproces voor jou uit handen nemen. Koop HSV tickets bij een betrouwbare website als VoetbalreizenXL.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier van particuliere verkopers!

Tip 2: Ook hier kun je HSV tickets kopen, maar dan betrouwbaarder!

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Koop hier HSV kaarten of een voetbalreis!

HSV tickets
HSV tickets voor een unieke sfeer en beleving