HSV tickets

HSV tickets kopen, hoe doe je dat? HSV, ook wel Hamburger SV genoemd, is een voetbalclub uit de noord Duitse stad Hamburg. Hamburg ligt op ongeveer vier uur rijden vanuit Nederland. HSV is opgericht in het jaar 1887 en speelt haar thuiswedstrijden in het Volksparkstadion dat plaats biedt aan ruim 57.000 toeschouwers.

HSV tickets bekijken

De clubkleuren zijn officieel blauw, wit en zwart, maar het thuistenue is een wit shirt met een rode broek. HSV heeft twee rivalen. De grootste rivaal is stadsgenoot FC St. Pauli. Daarnaast is er de Noord Derby tegen Werder Bremen.

Hamburger SV heeft in het verleden verschillende prijzen gewonnen. HSV heeft in het verleden zes landstitels, drie DFB-Pokals en twee supercups gewonnen.

In het seizoen 2017-2018 is HSV voor het eerst in de geschiedenis gedegradeerd naar de 2. Bundesliga waar het nu nog steeds voetbalt.

Hoe kom ik aan HSV kaarten?

Hamburger SV is een club met een zeer grote achterban. Doordat HSV nu in de tweede Bundesliga speelt is het voor de meeste wedstrijden goed mogelijk om kaarten te verkrijgen. Leden van de supportersvereniging krijgen voorrang in de kaartverkoop bij HSV.

Normaal gesproken gaan kaarten vier tot vijf weken voor aanvang van de wedstrijd in de verkoop voor leden van de supportersvereniging. Wanneer er nog kaarten over zijn volgt een aantal dagen later de vrije verkoop.

Indien je een goede kans wilt hebben op kaarten kan je overwegen om betalend lid te worden van de supportersvereniging. Wel is het vrij omslachtig om betalend lid te worden als je slechts één keer HSV wilt bezoeken. Gelukkig is er een manier om zonder lidmaatschap of account losse HSV kaarten te kopen.

Voetbalticketshop is leverancier van losse kaarten voor diverse Duitse voetbalclubs waaronder HSV. Zoals gezegd heb je hier geen lidmaatschap van de supportersvereniging of account nodig. Je kiest simpelweg op hun website welke wedstrijd je wilt bezoeken, hoeveel kaarten je nodig hebt en op welke tribune je plaats wilt nemen!

Bekijk de HSV tickets van Voetbalticketshop hier.

HSV voetbalreis

Hamburg is een erg levendige stad die erg geschikt is voor een vriendenweekend. Je kan er ook voor kiezen een HSV voetbalreis inclusief overnachting(en) te boeken. Een aanbieder van HSV voetbalreizen is Number 1 Voetbalreizen.

Zij bieden dezelfde tickets aan als Voetbalticketshop maar dan als onderdeel van een HSV voetbalreis. Naast wedstrijdkaarten boek je bij hun ook direct je hotel. Je kan zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels die allen centraal gelegen zijn.

Je ontbijt in deze hotels is altijd bij de reis inbegrepen. Wil jij alles geregeld hebben voor een zorgeloze reis naar Hamburg dan doe je er goed aan een HSV voetbalreis te boeken!

Bekijk de HSV voetbalreizen van Number 1 hier.