Schalke04

De Duitse voetbalclub Schalke04 speelt zijn thuiswedstrijden in die Veltins-Arena (of Arena auf Schalke). Het stadion biedt plaats aan 62.673 toeschouwers. De Veltins-Arena is vergelijkbaar met de Amsterdam Arena alleen er is plaats voor meer toeschouwers. Daarnaast zit je dichter op het veld wat de sfeer in het stadion ten goede komt.

Net als Borussia Dortmund ligt Schalke04 in het Ruhrgebied net over de grens bij Arnhem en is het een echte volksclub.

Hoe kom ik aan kaarten?

Voor Schalke04 is het eenvoudiger om kaarten te krijgen dan voor Borussia Dortmund. Op de website van Schalke04 staat het verkoopschema van het huidige seizoen. Er staat vermeldt wanneer de kaarten in de verkoop gaan voor leden (Mitglieders) en niet-leden.

Leden hebben voorrang bij het kopen van kaarten voor wedstrijden. Niet-leden die kaarten willen kopen zijn wel verplicht om een account aan te maken.  Daarnaast moet je ook beschikken over een creditcard. Bij het kopen van de kaart kan je per vak zien hoeveel kaarten er nog beschikbaar zijn. De harde kern van Schalke staat op de staantribunes op de vakken N1 t/m N6.

Voor het seizoen 2019-2020 kosten losse wedstrijdkaarten voor Bundesliga wedstrijden 13 – 52 euro (wedstrijden tegen Borussia Dortmund en Bayern München zijn 10 euro duurder). De goedkoopste kaarten zijn staanplaatsen. Wanneer je kaarten voor Schalke04 hebt gekocht krijg je deze via de post thuis gestuurd, dus zorg er voor dat het adres in je account klopt.

Tip 1: Als je op de bonnefooi naar Schalke 04 gaat heb je de grootste kans op kaarten door naar Tausend Freunde Mauer te gaan voor het stadion. Daar worden kaarten aangeboden door mensen die ze over hebben, dus geen zwart handelaren maar fans waarvan iemand niet kon.

Tip 2: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 3: Ook hier kun je losse kaarten kopen!

Tip 5: Het uitvak is vaak niet uitverkocht, hierdoor is het mogelijk om voor een relatief laag bedrag kaarten te krijgen (weliswaar in het uitvak) voor Schalke04. Deze kaarten voor het uitvak zijn ook online te verkrijgen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Koop hier eenvoudig losse kaarten!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.