Schalke 04 tickets

Schalke 04 heeft een zeer grote achterban en staat bekend om de fanatieke sfeer in het stadion. Er is dan ook altijd zeer veel vraag naar Schalke 04 tickets. Op deze pagina krijg je uitleg over hoe jij zelf Schalke 04 tickets kan kopen.

Schalke04 tickets bekijken

De Duitse voetbalclub Schalke 04 speelt haar thuiswedstrijden in de Veltins-Arena, ook wel de Arena auf Schalke genoemd. Het stadion biedt plaats aan 62.673 toeschouwers. In dit stadion zit je vrij dicht op het veld wat de sfeer in het stadion ten goede komt.

Net als Borussia Dortmund ligt Schalke 04 in het Ruhrgebied net over de grens bij Arnhem en is het een echte volksclub. Deze twee clubs worden gezien als rivalen van elkaar. De onderlinge wedstrijd heet de Kohlenpott-derby.

Hoe kom ik aan Schalke 04 kaarten?

Voor Schalke 04 is het erg lastig zelf kaarten te kopen. Schalke 04 heeft een zeer grote achterban. De meeste wedstrijden, en zeker in de Bundesliga, raken ruim van tevoren uitverkocht.

Betaalde leden van Schalke 04 hebben voorrang bij het kopen van kaarten voor wedstrijden. Niet-leden die tickets willen kopen zijn wel verplicht om een account aan te maken. In praktijk komt het er vaak op neer dat wanneer seizoenkaarthouders extra kaarten hebben bijgekocht, en leden de kans hebben gehad kaarten te kopen, de wedstrijden zijn uitverkocht.

Schalke 04 tickets

Het is dus vrijwel onmogelijk om als niet betalend lid van Schalke 04 zelf kaarten voor een Bundesliga wedstrijd te kopen.

Gelukkig is er een partij waar je alsnog Schalke 04 kaarten kan kopen! Voetbalticketshop verkoopt losse kaarten voor tal van Bundesliga waaronder die van Schalke 04. Bij hun kan je dus Schalke 04 tickets kopen zonder officieel lid te moeten zijn van de club.

Op hun website kies je simpelweg welke wedstrijd je wilt bezoeken, op welke tribune je plaats wilt nemen en hoeveel tickets je nodig hebt. Je kan hier dus makkelijk, snel en betrouwbaar Schalke 04 kaarten kopen. Door de grote vraag kan het kaarten kan het voorkomen dat tickets op aanvraag zijn.

Bekijk de Schalke 04 tickets van Voetbalticketshop hier.

Schalke 04 voetbalreis

Wil jij in Gelsenkirchen of de omgeving hiervan verblijven? Dan doe je er goed aan om een Schalke 04 voetbalreis te boeken. Bij Number 1 voetbalreizen kan je Schalke 04 voetbalreizen bestaande uit wedstrijdkaarten en hotelovernachting(en) boeken.

De kaarten die zij leveren zijn dezelfde als bij Voetbalticketshop. Voor je hotel kan je zelf kiezen uit een aantal verschillende opties. Alle hotels zijn centraal gelegen en je ontbijt in het hotel is bij de reis inbegrepen.

Met een Schalke 04 voetbalreis is alles dus voor je geregeld. Je hoeft alleen zelf nog in de auto te stappen en naar Gelsenkirchen te rijden om van de wedstrijd te genieten!

Bekijk de Schalke 04 voetbalreizen van Number 1 hier.

schalke-04-stadion