Schalke 04 tickets

De Duitse voetbalclub Schalke 04 speelt haar thuiswedstrijden in de Veltins-Arena (of Arena auf Schalke). Het stadion biedt plaats aan 62.673 toeschouwers. De Veltins-Arena is vergelijkbaar met de Amsterdam Arena alleen is er plaats voor meer toeschouwers. Daarnaast zit je dichter op het veld wat de sfeer in het stadion ten goede komt. Vooral dankzij deze sfeer is er vanuit Nederland en België veel roep om Schalke 04 tickets. Wij proberen je uit te leggen hoe je zelf gemakkelijk aan kaarten kunt komen.

Aanbod tickets Schalke04

Net als Borussia Dortmund ligt Schalke 04 in het Ruhrgebied net over de grens bij Arnhem en is het een echte volksclub. Deze twee clubs worden gezien als rivalen van elkaar, de onderlinge wedstrijd heet de ‘Kohlenpott-derby’.

Hoe kom ik aan kaarten voor Schalke 04?

Voor Schalke 04 is het eenvoudiger om kaarten te krijgen dan voor Borussia Dortmund. Op de website van Schalke 04 staat het kaart verkoopschema van het huidige seizoen. Er staat vermeldt wanneer de tickets in de verkoop gaan voor leden (Mitglieders) en niet-leden.

Leden hebben voorrang bij het kopen van kaarten voor wedstrijden. Niet-leden die tickets willen kopen zijn wel verplicht om een account aan te maken. Daarnaast moet je ook beschikken over een geldige creditcard. Bij het kopen van een kaartje kan je per vak zien hoeveel kaarten er nog beschikbaar zijn. De harde kern van Schalke 04 staat op de staantribunes in de vakken N1 t/m N6. Hier kan je doorgaans niet tussen komen.

Voor het seizoen 2019-2020 kosten losse wedstrijdkaarten voor Bundesliga wedstrijden 26 – 52 euro (wedstrijden tegen Borussia Dortmund en Bayern München zijn 10 euro duurder). De goedkoopste tickets zijn staanplaatsen. Wanneer je kaarten voor Schalke04 hebt gekocht krijg je deze via de post thuis gestuurd, dus zorg er voor dat het adres in je account klopt.

Tickets voor Schalke 04 bij de club uitverkocht?

Tip 1: Als je op de bonnefooi naar Schalke 04 gaat heb je de grootste kans op tickets door naar Tausend Freunde Mauer te gaan voor het stadion. Daar worden kaarten aangeboden door mensen die ze over hebben, dus geen zwart handelaren maar fans waarvan iemand niet heen kan.

Tip 2: Wedstrijd uitverkocht? Koop je Schalke 04 tickets hier bij de voetbalticketsop.nl

Tip 3: Ook hier kun je losse kaarten kopen, maar dan betrouwbaar!

Tip 5: Het uitvak is vaak niet uitverkocht, hierdoor is het mogelijk om voor een relatief laag bedrag kaarten te krijgen (weliswaar in het uitvak) voor Schalke 04. Deze tickets voor het uitvak zijn ook online te verkrijgen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Koop hier eenvoudig losse tickets of kaarten en hotel voor Schalke 04!

Schalke 04 tickets
Schalke 04 tickets naast de Nordkurve – Sfeer gegarandeerd!

1 reactie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.