Arsenal FC tickets

Arsenal FC (bijnaam ‘The Gunners’) is één van de grootste Engelse voetbalclubs en afkomstig uit Londen. De thuiswedstrijden worden sinds 2006 gespeeld in het Emirates Stadion dat plaats biedt aan ruim 60.250 toeschouwers. Iedere thuiswedstrijd gaat er een beperkt aantal Arsenal tickets in de verkoop voor leden. Hieronder lees je hoe je deze kaarten zelf kunt kopen en dus een wedstrijd van Arsenal kunt bezoeken.

Tickets Arsenal bekijken

Hoe kan ik Arsenal kaarten kopen?

Om het wedstrijdprogramma van Arsenal FC te vinden, kun je het op de officiële website bekijken. Het is lastig om voor Arsenal FC aan kaarten te komen zonder lidmaatschap. Er is vaak geen of hele beperkte vrij ticketverkoop (general sale). Je hebt de meeste kans om kaarten te kopen in de general sale voor een thuiswedstrijd voor wedstrijden in de League Cup, tegen lagere teams uit de Premier League en groepswedstrijden in de Champions League. Via het ticketportaal op de homepage kun je de tickets kopen.

Wanneer je je kans op wedstrijdkaarten wilt vergroten kun je voor 34 pond een lidmaatschap kopen voor de supportersvereniging van Arsenal FC. Met dit lidmaatschap krijg je voorrang bij het kopen van wedstrijdtickets. Er zijn er 3500 kaartjes beschikbaar voor elke Premier League wedstrijd. Deze kaarten gaan ongeveer een maand van tevoren in de verkoop en zijn al te verkrijgen vanaf 29 pond. Daarnaast biedt het lidmaatschap je ook de mogelijkheid om tickets te kopen op de marktplaats van Arsenal FC. Hier bieden seizoenskaarthouders hun kaart aan wanneer zij een wedstrijd niet kunnen bijwonen. Let op, voor elke aankoop heb je een geldige creditcard nodig om de tickets te kopen.

Tips om tickets voor Arsenal FC te kopen

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je Arsenal tickets hier!

Tip 2: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!

Arsenal tickets
Arsenal tickets voor de korte zijde achter het doel

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.