Tickets Arsenal FC

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Arsenal FC (bijnaam ‘The Gunners’) is een van de grootste Engelse voetbalclubs en afkomstig uit Londen. De thuiswedstrijden worden sinds 2006 gespeeld in het Emirates Stadion dat plaats biedt aan ruim 60.000 toeschouwers.

Hoe kom ik aan kaarten voor Arsenal?

Om het wedstrijdprogramma van Arsenal FC te vinden, kun je het op de officiële website van kijken. Het is lastig om voor Arsenal FC aan kaarten te komen zonder lidmaatschap. Er is vaak geen of hele beperkte vrij verkoop (general sale). Je hebt de meeste kans om kaarten te kopen in de general sale voor een thuiswedstrijd voor wedstrijden in de League One Cup, tegen lagere teams uit de Premier League en groepswedstrijden in de Champions League. Via het ticketportaal op de homepage kun je de kaarten

Wanneer je je kans op wedstrijdtickets wilt vergroten kun je voor 34 pond een lidmaatschap kopen voor de supportersvereniging van Arsenal FC. Met dit lidmaatschap krijg je voorrang bij het kopen van wedstrijdkaarten. Er zijn er 3500 beschikbaar voor elke Premier League wedstrijd. Deze kaarten gaan ongeveer een maand van tevoren in de verkoop en zijn al te verkrijgen vanaf 29 pond. Daarnaast biedt het lidmaatschap je ook de mogelijkheid om kaarten te kopen op de marktplaats van Arsenal FC. Hier bieden seizoenskaarthouders hun kaart aan wanneer zij een wedstrijd niet kunnen. Let op, voor elke aankoop heb je een creditcard nodig om de kaarten te kopen.

Tips Arsenal tickets kopen

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten Arsenal hier!

Tip 2: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *