Chelsea FC tickets

In de laatste jaren is Chelsea enorm populair geworden. Hierdoor zijn Chelsea FC tickets enorm in trek. Het stadion biedt plaats aan ruim 41.000 toeschouwers. Een gedeelte van de Chelsea FC kaarten bij een thuiswedstrijd gaan in de verkoop voor members. Het is dus best lastig om tickets voor Chelsea te kopen. Hieronder vind je meer informatie over hoe je zelf aan kaarten kunt komen en dus een wedstrijd van Chelsea kunt gaan bezoeken.

Tickets Chelsea bekijken

Hoe kan ik zelf Chelsea kaarten kopen?

Op de homepage van Chelsea FC kun je het wedstrijdprogramma vinden waar je per wedstrijd kunt zien wanneer Chelsea kaarten te koop zijn. De prijzen variëren van ongeveer 45 pond tot 70 pond.

Zoals bij alle clubs bestaat het verkoopschema uit fases. De eerste fase is voor leden van de supportersvereniging die tickets kunnen aanschaffen, gevolgd door seizoenkaarthouders die extra kaarten kunnen kopen. Wanneer er dan nog kaarten over zijn start de ‘General Sale’, waar iedereen kaartjes kan aanschaffen. Wees er op dat moment op tijd bij.

Voor de topwedstrijden in de competitie en knock-out fase in de Champions League is het vrijwel onmogelijk om in de General Sale Chelsea tickets te kunnen kopen. Voor deze wedstrijden is het als toerist alleen mogelijk via ‘Hospitality Match Packages’ (250-800 pond).

De grootste kans op wedstrijdkaarten Chelsea is tegen de kleinere clubs, doordeweekse wedstrijden of FA-cup wedstrijden. Wedstrijden tegen topploegen als Arsenal en Liverpool zijn natuurlijk lastiger te krijgen.

Tips wanneer tickets bij de club uitverkocht zijn

Om tickets te kunnen kopen heb je een online account nodig die gratis aan te maken is en een creditcard om te kunnen betalen. Mocht de betreffende wedstrijd uitverkocht zijn dan is het alsnog mogelijk om via tussenpartijen kaarten te kopen, lees hieronder onze tips.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je Chelsea tickets hier!

Tip 2: Boek je Chelsea kaarten bij de grootste aanbieder van Nederland!

Tip 3: Koop je Chelsea tickets bij de voetbalticketxpert!

Tip 4: Kijk eerst voor vlieg tickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je Chelsea voetbalreis of koop losse kaarten!

Chelsea tickets
Chelsea tickets voor de wedstrijd tegen Manchester City

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.