Chelsea tickets

In de laatste jaren is Chelsea enorm populair geworden. Hierdoor zijn Chelsea tickets enorm in trek. Het stadion biedt plaats aan ruim 41.000 toeschouwers. Slechts een klein gedeelte van de Chelsea kaarten bij een thuiswedstrijd gaan in de verkoop en enkel voor betaalde members. Het is dus erg lastig om tickets voor Chelsea te kopen. Hieronder vind je informatie over hoe je toch zelf aan kaarten kunt komen en dus een wedstrijd van Chelsea kunt bezoeken.

Chelsea tickets bekijken

Chelsea kaarten kopen, hoe werkt dat?

Chelsea kaarten worden, net als bij andere clubs, verkocht in verschillende fases. De eerste fase is voor leden van de supportersvereniging. Vervolgens zijn seizoenkaarthouders aan de beurt om eventueel extra kaarten bij te kopen. Indien er nog kaarten over zijn volgt soms een ‘General Sale’, waar iedereen kaartjes kan aanschaffen.

Voor Premier League en Champions League wedstrijden is het vrijwel onmogelijk om in de General Sale Chelsea tickets te kunnen kopen. Voor deze wedstrijden is het als toerist via de Chelsea website enkel mogelijk om Hospitality Match Packages van 250 tot 800 pond te kopen.

Een iets grotere kans op reguliere Chelsea kaarten via de ‘general sale’ heb je op wedstrijden tegen kleinere clubs op doordeweekse avonden in de League of FA-Cup.

Chelsea-kaarten

Gelukkig zijn er andere partijen die je kan helpen aan Chelsea kaarten zonder dat je een membership nodig hebt. Een Nederlandse website waar je direct Chelsea kaarten kan kopen is Voetbalticketshop. Zij leveren losse Chelsea tickets voor alle thuiswedstrijden op Stamford Bridge. Vaak zelfs wanneer kaarten via de reguliere verkoop al uitverkocht zijn zoals bijvoorbeeld tegen Arsenal of Tottenham Hotspur.

Wanneer je hier Chelsea kaarten koopt kan je zelf kiezen of je op de korte zijde, lange zijde tweede ring of lange zijde eerste ring plaats wilt nemen. Wanneer je met meerdere personen gaat zit je gegarandeerd tot minimaal drie personen naast elkaar.

Bekijk de Chelsea tickets van Voetbalticketshop hier.

Chelsea voetbalreis

Wil jij een Chelsea voetbalreis maken? Dan heb je natuurlijk naast Chelsea kaarten ook vliegtickets en een verblijf nodig. In Londen zijn meerdere vliegvelden. Je kan een ticketvergelijker gebruiken om te kijken naar welk vliegveld jij kan vliegen voor de voordeligste prijs.

Wanneer je naast kaarten ook nog een hotel moet boeken kan je een Chelsea voetbalreis boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Zij bieden Chelsea voetbalreizen aan bestaande uit dezelfde Chelsea kaarten als Voetbalticketshop en hotelovernachting.

In het bestelproces kan je zelf kiezen uit een aantal hotels maar goed om te weten is dat alle hotels centraal gelegen zijn en overnachtingen inclusief ontbijt zijn!

Bekijk de Chelsea voetbalreizen van Number 1 hier.