Chelsea FC

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Chelsea FC (bijnaam ‘The Blues’) is een voetbalclub uit Londen en speelt zijn thuiswedstrijden op Stamford Bridge. Het stadion biedt plaats aan ruim 41.000 toeschouwers.

Chelsea FC is een van de topclubs uit Engeland en uit Londen. De eigenaar van de club is de steenrijke Roman Abramovitsj die veel heeft geinvesteerd in topspelers. Dit resulteerde in een verschillende grote prijzen waaronder de Champions League, Uefa Cup en verschillende landskampioenschappen.

Hoe kom ik aan wedstrijdkaarten?

Op de homepage van Chelsea FC kun je het wedstrijdprogramma vinden waar je per wedstrijd kunt zien wanneer de kaarten te koop zijn. De prijzen van de kaarten variëren van ongeveer 45 pond tot 70 pond.

Zoals bij alle clubs bestaat het verkoopschema uit fases. De eerste fase is voor leden van de supportersvereniging die kaarten kunnen aanschaffen, gevolgd door seizoenskaarthouders die extra kaarten kunnen kopen. Wanneer er dan nog kaarten over zijn start de ‘General Sale’, waar iedereen kaarten kan aanschaffen.

Voor de topwedstrijden in de competitie en knock-out fase in de Champions League is het vrijwel onmogelijk om in de General Sale kaarten te kunnen kopen. Voor deze wedstrijden is het als toerist alleen mogelijk om via ‘Hospitality Match Packages’ (250-800 pond).

De grootste kans op wedstrijdkaarten is tegen de kleinere clubs, doordeweekse wedstrijden of FA-cup wedstrijden.

Om kaarten te kunnen kopen heb je een account nodig die gratis aan te maken is en een creditcard om te kunnen betalen.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 2: Vaak is het uitvak niet uitverkocht, probeer via de uitspelende club of je kaarten voor het uitvak kunt krijgen.

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!

Copyright: Brian Minkoff-London Pixels

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.